Nädala kokkuvõte 11.–17.01.2021

Esmaspäev: kõndimine. Julgesin esimest korda pärast nädalavahetusel haigestumist nina uksest välja pista. Enesetunne oli okei ja koroonatest oli negatiivne. Kõndides oli täiesti normaalne olla, kuid tundsin, et pulss on natuke kõrge. Seda peegeldas kohe ka keskmine pulss, mis oli küll normi piires, aga minu tavalise kõnnitempo kohta vähemalt 10 lööki liiga kõrge. (5,5 km, 10:26 min/km, 130 l/min) Järgmisel päeval seega andsin kehale veel ühe rahuliku, aga väga tööka trennivaba päeva.

Teisipäev: trennivaba.

Kolmapäev: kõndimine. Kolmapäeva õhtul lükkasime härra Jooksjaga Riigikogu istungi lõpu klappidesse mängima (mul oli see mitu tundi töö taustaks mänginud, sest niivõrd tähtsad küsimused olid arutlusel) ja käisime kiirel kõnniringil. Pulss oli ilusti tavapärasele tasemele alla kukkunud ja enesetunne hea. 🙂 4,4 km, 10:54 min/km, 114 l/min

Neljapäev: trennivaba.

Reede: BodyPump. Jube mõnus oli tagasi spordiklubis ja Pumpis olla. Kahjuks minu süda ja pulss ei tundnud sama. 😕 Pulsi lõi igas loos kõrgeks ja väga kõrgeks, kus natukenegi suuremaid liigutusi teha tuli või tempo kiiremaks läks. Proovisin küll võtta vähem raskust või üldse mitte raskust ja teha rahulikumalt, aga suurt kasu sellest ei olnud. Keskmine pulss ja aeg, mis liiga kõrgetes pulsitsoonides veetsin, ütlesid kahjuks seda, et peaksin ilmselt mõneks ajaks Pumpist loobuma. Punases tsoonis olek lihtsalt ei ole mulle lubatud, olgugi et ma nii väga tahan ja naudin Pumpis käimist. ☹️ 50 min, 150 l/min

Laupäev: Kütioru matk. Eelmisel nädalavahetusel ärajäänud matka tegime ära sellel laupäeval. Sõitsime Kütiorgu, kus meil eelmisel aastal Võrumaa sarjas haiguse tõttu jooksmata ja kõndimata jäi. Võistlust seal rajal ette ei kujuta, aga matkata oli ikka megaäge. 😍 Tõuse ja langusi jagus, samuti lund ja krõbedaid külmakraade (–21C). Loodus oli nii ilus, nägime ka suurt metskitse ja kulli väga lähedalt. Sinna rajale läheme kindlasti tagasi. 9,6 km, 15:38 min/km, 128 l/min

Pühapäev: trennivaba. Lihased olid Pumpist ja matkast nii valusad, et ei olnud tahtmist isegi trepist alla kõndida, et õue minna. 😅

Kokkuvõttes:

Sain oma külmetushaigusest terveks, ei olnud koroonat, tegin roppu moodi tööd ja sain vaikselt trennilainele tagasi. Olen täitsa rahul selle nädalaga. 🙂 Järgmisel nädalal tahaks JJVsse jõuda ja võimalusel veel kuskil matkaradu avastada.

4 kommentaari “Nädala kokkuvõte 11.–17.01.2021

 1. Kas Kütioru rada on praegu hästi läbitav? 🙂 Mõtlesime ise ka minna, aga RMK lehel oli kirjas et liikumine talvel võib olla raskendatud seega pole veel julgenud ette võtta.

  Meeldib

  1. Liikusime aeglaselt, sest oli ikka lund piisavalt, aga paar inimest oli vist eelmisel päeval ka rada läbinud, seega päris sumpama ei pidanud. Igati läbitav matkasaapaga.

   Meeldib

  1. On suusamäed. Me läksime suusamäe servast alla, paremalt poolt ja siis all tõstuki juures tulevad esimesed veel paremale poole suunavad sildid. Sealt edasi tuleb tõusu võtta ja hoolikalt märke jälgida, sest ühel ristmikul oli märk lumiste okste alla jäänud ja peaaegu oleks vasakpöörde asemel otse läinud. Edasi on märke juba piisavalt.

   Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.