Nädala kokkuvõte 30.11–6.12.2020

Esmaspäev: koormustest. Pärast korralikku pingutust ei hakanud õhtul enam trenni minema.

Teisipäev: BodyPump. Et nädala lõpp kergemaks saada, käisin Pumpis ära juba teisipäeval. Saime natuke juba uue kava lugusid teha ja esmamulje oli päris hea, kuigi intensiivne. Jään huviga ootama järgmist Pumpi, et tervenisti see uus kava ära proovida. 57 min, 140 l/min

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Tegin natuke pikema aeroobse osa. Pulss tegi megahästi koostööd nii kõndides kui ka joostes, enesetunne oli mõnus ja üldse kõik oli hea. 6,55 km, 8:44 min/km, 135 l/min ÜKE osa tegime kahes alla 10-liikmelises rühmas ja distantseerusime, kuna spordiklubis on alates sellest nädalast rangemad reeglid. Saime väga hästi hakkame. Tegime tavalisi igakolmapäevaseid harjutusi seljale, kõhule ja jalgadele. Teised said jalgadele veel põnevaid harjutusi paaris teha, aga kuna see hõlmas korralikku pulsitõusu, siis mina jätsin vahele ja tegin veel puusatõsteid juurde. 51 min, 113 l/min

Neljapäev: trennivaba.

Reede: pikk kõnd-jooks. Oi see oli üks raske trenn. Kui kolmapäeval oli enesetunne väga hea ja kõik sujus, siis reede oli paras katastroof. Päeval oli olemine mõnus ja tekkis mõte, et teen laupäeva hommiku asemel pika otsa hoopis reede õhtul ära. Saab laupäeval kauem magada ja rahulikult võtta. Plaan oli hea, aga juba esimesest paarikümnest minutist sain aru, et täna ei ole minu päev.

Pulsi viskas kõrgeks ja pidin tõsiselt aeglaselt võtma, et oma lubatud tsoonis püsida. Vahepeal jätsin ka mõned jooksuosad vahelt ära ja kõndisin pikemalt, et pulss paremini alla saada. Plaanisin teha 2:15, aga lõikasin lõpu lühemaks, sest olin juba päris väsinud. Ilmselt polegi mul mõtet pikka otsa pikemaks kui 2 tundi ajada. Ei taastu sellest lihtsalt piisavalt ära. 13,55 km, 9:02 min/km, 141 l/min

Nädalavahetusel puhkasin, kuna tundsin, et see reedene trenn oli päris intensiivne ja vajan rohkem aega taastumiseks. Tõime kuuse koju, kaunistasime, tegime muid koduseid toimetusi ja puhkasime.

Kokkuvõttes:

Järgmisel nädala midagi revolutsioonilist plaanis ei ole. Tahaks oma tavalised trennid kirja saada ja nädalavahetusel pikema otsa tehtud ja siis ongi kõik hästi.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.