Workout Week 22.–28.10.2018

22.–28.10.2018

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Ülakeha päev. Jooksime natuke (7:17 min/km, 141 bpm) ja siis tegime paar ringi ülakehaharjutusi peale. Huh, päris mõjuvad harjutused on Treener meile üles leidnud. Pealtnäha ei ole justkui midagi keerulist, kuniks neid tegema hakkad. Nii võib isegi kevadeks ja uueks hooajaks tugevaks saada. Ma olen vist ainus, kes juba vaikselt uuele hooajale mõtleb. 😂 Mis teha, kui see hooaeg poolikuks ja rekordinälg veel sisse jäi.

Teisipäev: trennivaba. 

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Jalapäev. Natuke jooksu (7:23 min/km, 133 bpm) ja kolm ringi ÜKEt peale. Väljasted, kükid, kummilintidega astumised, jalatõsted küljele, puusatõsted mitme variatsioonis. Viimasel ringil oli selline tunne, et see puus ei tõuse enam küll mitte kuskile. Ilmselt sai siis korralikult neid harjutusi tehtud. 🙂

Neljapäev: trennivaba. Plaanisin jooksma minna, aga kuna pärast tööd olin härra Jooksjale veel remondil abiks ja lõpetasime toimetustega kell 19, siis valisime hoopis poodi minna ja korralikult mitmeks päevaks süüa teha. Jooksu lükkasin reede peale.

Reede: jooks + BodyPump. Läksin pool tundi varem kohale ja tegin oma neljapäevase jooksu tagantjärele ära. Ei olnud kehv jooks, täitsa asjalik kulgemine. 🙂 7:20 min/km, 142 bpm. Kuigi enesetunne on justkui iga jooksuga veidi parem, siis VO2max lihtsalt ei liigu, sest pulss võib sama tempoga kõikuda 20 lööki. Istub põikpäiselt 43 peal, tuntud ka kui all time low. BodyPump see-eest oli mega! 😍 Oma Treeneriga trenn on lihtsalt parim. Nautisin iga hetke ja pigistasin endast maksimaalse välja. Hästi tore oli.

Laupäev: trennivaba.

Pühapäev: jooks. Kuna õues olid tänavad kaetud lume ja lörtsi segu ehk ehtsa plögaga, siis vaatamata ilusale ilmale läksime hoopis sisehalli jooksma. Tund möödus üpris kiirelt ja ühtlases tempos. Samal ajal toimusid hallis jõutõstmise võistlused, seega sai igal ringil natuke seda kuulata ja näha. Eks see hallis tiirutamine on veel veidi harjumatu, aga igal juhul parem kui külma ja/või märjaga õues vettida. 7:09 min/km, 152 bpm.

Kokkuvõttes:

22.–28.10.18

Järgmine nädal tuleb tavapärasest veidi erinev, kuna nädalalõpu veedame härra Jooksjaga tema koduklubi ehk Prorunneri sügislaagris Pärnus. Ilmselt saab kõvasti trenni teha, rohkelt lõbusalt aega veeta ja natuke rutiinist välja. 🙂 Nädala esimeses pooles ikka natuke jooksu, rohkelt ÜKEt ja ehk ka üks BodyPump. Näis, mida see olematu vorm pärast laagrit teeb.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.