Workout Week 8.–14.10.2018

2. nädal treenimist pärast mandliopist taastumist. Tundus, et hakkab juba looma, aga pulss elab siiski oma elu. Aga lohutame end härra Jooksja sõnadega: praegu õnneks ei peagi vormi olema.

8.–14.10.2018

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Hooaeg on kogu jooksugrupil läbi saanud, seega oleme tagasi oma sügis-talvise programmi juures ehk jookseme vähe ja paneme rõhku ÜKE-le ehk esmaspäeviti kerelihastele ja kolmapäeviti alakehale. Jooksuosas kulgesime hästi kergelt ja rahulikult 40 minutit, pulss oli 144 bpm ja tempo 7:44 min/km. ÜKE oli päris raske, sest korralikku lihastrenni pole ma juba kuid teinud. Mul oli kolmapäevases trennis veel raske maast püsti saada, sest mu küljed, kõht ja selg olid lihasvalu täis. 😁

Teisipäev: trennivaba.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. 30 minutit jooksu läks huvitavalt. Enesetunne oli hea ja tugev, aga pulss tahtis iga tempoga raudselt paar lööki üle 150 olla. No nii närvidele käib see, kui tunne on hea ja tahaks joosta, aga pulss ei luba. 7:31 min/km, 151 bpm. ÜKEs tegelesime jalgade ja tuharaga ning koju minnes olid jalad üpris makaronid all. Igasugused puusatõsted, kummilindid, kükid, väljaasted. Huh.

Neljapäev: trennivaba.

img_8318

Reede: kerge jooks. Ilm oli nii soe, et läksin õhtul jooksma pikkade retuuside ja T-särgiga. Supermõnus päikeseloojang, null tuult, kollased lehed. Isegi VO2max otsustas selle peale ühe ühike tõusta (44 peale). Peaaegu juba iseenda tunne tekkis. 6:40 min/km, 155 bpm.

Laupäev: trennivaba.

Pühapäev: kerge jooks. Megasoe 18-kraadine ilus ilm, jooksma minnes panin selga T-särgi ja lühikesed püksid, aga oleks pidanud olema maika ja säärised olid ka täiesti ebavajalikud. Väga palav ei olnud, aga natuke liiga soe ikkagi. Kõige rohkem ajasid närvi need ämbliku?võrgud, mida praegu igal pool lendab. Täiesti tüütu, kui muudkui kisud mingeid niite näost lahti. Väkk. Pulss elas täiesti oma elu ja üritasin end küll pidevalt pidurdada, aga lõpuks andsin alla ja kulgesin oma 160 pulsiga koju. Nojah. Kell andis taastumisajaks 38 tundi, nagu oleks võistlusel käinud, ja kukutas VO2maxi jälle 43 peale… 6:53 min/km, 157 bpm.


Kokkuvõttes:

8.–14.10.18

Järgmisel nädalal tahaks proovida ühe 2,5 kuu viimaks taas BodyPumpi minna, muud trennid ilmselt jäävad samaks. Natuke jooksu ja natuke jõutrenni, et jälle tugevaks saada ja vigastusi ennetada. Vaikselt tuleb kilomeetreid koguda ja tasapisi ehk kunagi hakkab ka vorm tagasi tulema.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.