Workout Week 14.–20.05.2018

14.–20.05.2018

Esmaspäev: trennivaba. Väljateenitud puhkus pärast 24 km kuumust.

Teisipäev: lihashooldus. Tundub, et jooksin eelmisel pühapäeval vist parema jala peal, sest vasak oli täitsa enam-vähem korras, aga paremas leidsin reie tagaküljelt jõhkralt valusa “muna” ja põlveõndlas oli ka seisukord pigem tundlik. Igal juhul rullimine oli hea. Eelviimane lihashoolduse tund sel poolaastal. 😕

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Tegime ühe kerge jooksu, võimlesime natuke ja jooksime TYSKi tagasi, et rullida ja venitada. Jalad olid ikka suhteliselt väsinud veel Maastikumaratonist. Imekombel VO2max tõusis. 😆

Neljapäev: trennivaba. Õhtul käisin valede kingadega pildistamas ja koju jõudes oli teksade serv verest läbi imbunud ja king lausa ujus. Valus oli ka, kui vähem, kui arvata võiks. Väga loll tegu enne võistlust igal juhul. 🙄 Õppetund: ka sissekantud kingd võivad hõõruda.

Reede: võistluseelne soojendus. Tegin ühe kerge jooksukese, kuhu sisse põimisin mõned jooksuharjutused ja lahtijooksud. Ilus reede õhtu oli, ise liiga ilus, sest tänavad olid järele vahtivaid, kommenteerivaid ja vilistavaid inimesi täis. 😅 6:46 min/km, 143 bpm. Selle peale jälle VO2max tõusis. Wtf? 😳

Laupäev: Tallink Maijooks. Väga meeleolukas ja äge 6,6 km oli. 🙂 Tempo tuli sekund kiirem sama kui Parkmetsa jooksul: 4:54 min/km. Loodan, et oma Rapla jooksu seal ära ei jooksnud…

Pühapäev: trennivaba. Pakin oma ainsa remonditud toa kokku, sest homme tuleb pottsepp meile praegust magamistoa ahju lammutama ja uut ahju ehitama. Määramata ajaks elan kuskil ühes korteri nurgas ja magan põrandal suvalise madratsi peal, endal laest viimaseid mullajääke pähe kukkumas. Fun! Kui uus ahi kunagi valmis saan, siis ehk saan magamistoas uuesti remondi ära teha ja uuesti sisse kolida ja voodis magada. Ootan põnevusega.

Kokkuvõttes:

14.–20.05.18

Nüüd jääb vaid loota, et see 24 kraadi ja päike ilmaennustus järgmise nädala Rapla jooksuks muutub 14 kraadiks ja pilvedeks. Lootsin väga Raplas oma 10 km rekordit püüda, aga sellise ilmaga ja väikse kuhjuva väsimuse pealt läheb sellega vist päääääris keeruliseks. Liiga hea aeg on ees. 😂 Igal juhul: ootame ilma muutumist soovitud suunas ja loodame, et jõuan piisavalt taastuda. Fingers crossed!

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.