Workout Week 1.–7.01.2018

Aasta esimene nädal läks juba nii kiirelt mööda, et arugi ei saanud. Toimetusi on juba nii palju olnud, et aastavahetus tundub kuskil kaugel minevikus olevat. Tundub, et olen uuel aastal täiega sarvist haaranud. Nüüd aga esimese nädala (nigelast) treeningpäevikust.

1.–7.01.2018

Esmaspäev: trennivaba.

Teisipäev: kerge jooks. Tegin õhtul õues ühe lühikese jooksu. Üldplaanis oli täitsa tore jooks, kuigi pulss kippus tempo kohta kõrge olema (6:44 min/km, 151 bpm) ja pimedas ei julge ma oma lemmikut ringi täies mahus läbida, sest umbusklikuna ma pigem kuskile pimedale pargiteele õhtusel kellaajal enam ei roni. Pulsi osas kuulete juba paar nädalat sama juttu. Ilmselt ei ole ma aastalõpu hullustest veel ära taastunud, lisaks on mingi pisike köha-nohu haigusevimm sees. Loodetavasti tuleb uus nädal juba natuke helgem.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Uus aasta, uued mõtted. Kuna esmaspäevane trenn jäi ära, siis saime ühe kombotrenni: natuke kiirust, natuke ÜKEt nii kerele kui ka jalgadele. Alustasime ühe fartlekiga: 3 blokki, igas blokis 7 min kerget jooksu ja 3 min tunde järgi veidi tempokamalt (tempo oli ca 5:30 kandis). Enam-vähem kõigil oli vist tunne, nagu poleks varem mitte kunagi jooksnud. 😀 Aga eks esimesed kiiremad trennid pärast “talvepuhkust” ongi natuke rasked (6:27 min/km, 154 bpm). Hakkame vaikselt pihta ja küll siis kuskile ka välja jõuab. Kes tasa sõuab, see kaugele jõuab. 😉 Edasi tegime bloki kere- ja seljaharjutusi ning seejärel ringtreeninguna bloki jalgadele. Kokkuvõttes sai täitsa ägeda treeningu.

Neljapäev: trennivaba. Mis muud kui üks remondiõhtu. Lõpuks sai vannituba lõplikult ära lammutatud.

Reede: BodyPump. Üritasin natuke kergemalt võtta, kuna nädal oli olnud väga väsitav ning unetunde natuke liiga vähe. Tunni alguses oli olemine väga loid, aga teises pooles tuli õnneks elu sisse tagasi. 🙂 Lisaloona tegime 104. kava teist bonustracki ehk õla- ja väljaastete loo kombinatsiooni. Segane ja kiire värk, aga ma usun, et mõne korra harjutamise järel võiks see täitsa lõbus olla. 😀 Nõuab natuke mõttetööd, et jalad ja käed õigesti koos liikuma saada, aga enam-vähem sain hakkama.

Laupäev: trennivaba.

Pühapäev: trennivaba. Tegime terve nädalavahetuse remonti. Saime vannituppa põrandalaagid maha ja laelaagid üles, põrand sai ka villa alla. Plaanis oli üks pikem jooks, aga trenni ei jõudnud mitte kuidagi. 😦

Kokkuvõttes:

1.–7.01.18

Sellesse nädalasse mahtus vaid kolm trenni. Väga kurvastada ei ole selle pärast muidugi mõtet, sest juba sel (ega järgmisel viiel) nädalavahetusel mul erilist remonditegemise võimalust enam ei ole, mis tähendab, et loodetavasti jõuan jälle pikki jookse teha ning kõige muuga tegeleda, mis paariks nädalaks soiku on jäänud. Igal juhul treenima tuleb hakata, sest sünnipäevani ja ühe päris pika jooksuni on jäänud vaid 7 nädalat.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.