Workout Week 1.–7.05.2017

Esmaspäev ja teisipäev: puhkus. Esmaspäeval käisin Viljandis järvejooksu pildistamas ja teisipäeval olin õhtul Tallinnas ning sain alles öösel koju. Ei olnud eriti puhkuse moodi. 😀

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Olin terve päev tatine ja pea paks otsas. Aga noh, trenni oli ikka vaja minna ju. 😀 Esiteks väike soojendusjooks, siis harjutused ja kiirendused otsa. Põhiosas jooksime Cooperi testi. o_O Vaatamata tatitõvedele tuli Cooperis korralik tulemused: 2550 m. Sellega ületasin nii eelmise aasta rekordi (2430 m) kui ka sellel aastal Parkmetsa jooksu sees joostud rekordi (2480 m). Tahtsin 4:45 min/km tempos joostan ja tuli 4:43 min/km (177 bpm). Tegelikult nii verd ninast välja ei jooksnud, kui peaks. Seega: areng on olnud tubli.

Neljapäev: kerge jooks. Kartsin, et neljapäev pidi olema vaba päev, aga treener lubas jooksma minna. Jeeiiii! 🙂 Üks mõnusamaid jookse sellel aastal. Ilm oli mega, tuju oli sama hea ja kõik klappis hästi kokku. 6:36 min/km, 149 bpm.

img_1121

Reede: Heateo jooks. See jooks oli suhteliselt rist ja viletsus. 😀 Sörk/kõnd Tähtvere spordiparki oli vaevaline, mul hakkas pistma ja jalad olid nagu pakud. Jooks oli OK, aga jalad ikka rasked. Eks põhiline oli heateo tegemine ja kogutud 16000€ on ikka väga vägev number.

Laupäev: puhkus.

Pühapäev: Tartu Jooksumaraton. Ma arvan, et kui ma ütlen, et jooksin poolmaratoni ajaga 1:54:14, siis see ütleb püsilugejale juba absoluutselt kõik, mida on vaja selle võistluse kohta öelda. #3aastatunistamist

Kokkuvõttes:

Ma ei oskagi siin ühtegi ilusat kokkuvõtvat lauset moodustada. Ma alistasin 3 aastat jälitatud poolmaratoni 2 tunni piiri. Ja korraliku varuga. Maastikul. Take that, haters!


2017. aasta Eesti parimat spordiblogi saab valida SIIN.

Advertisements

10 thoughts on “Workout Week 1.–7.05.2017

  1. Mul on siiralt hea meel su üle 🙂 mina seda 2tunni piiri alistada ei suutnud, sa ikka väga tubli: 🙂

    Meeldib

    1. Sest et see on samuti tore, kui tõestada iseendale ja teistele, et mina ka suudan, isegi kui ma ei tee nii, nagu nemad arvavad, et õigem oleks. 🙂 Emotsiooni ajelt tulistatud lause oli see. Vahel olen ka mina poliitiliselt ebakorrektne.

      Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Google photo

Sa kommenteerid kasutades oma Google kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.