Workout Week 20.–26.03.2017

Ma sain lõpuks oma arvuti diagnostikast ja parandusest tagasi. Juhei! 🙂

Kuna üle-eelmise nädala tabel oli nii vinge, siis lisan selle ka siia. Üle-eelmise nädala jooksukilomeetreid: 81,86. Kui see ei ole eneseületus ja piiride nihutamine, siis ma ei tea, mis on. 🙂

13.-19.03.2017

Aga nüüd eelmisest nädalast, mis suuresti kujunes poolmaratonist taastumise nädalaks, kuigi motivatsiooni ja tahtmist oli palju rohkem ning pidin enda ohjeldamisega kurja vaeva nägema.

20.–26.03.17

Esmaspäeval ja teisipäeval reisisin koju tagasi, pesin 3 masinatäit pesu ja üritasin end Eesti elu lainele tagasi sättida. Jubedalt raske. Trenni ei teinud ja lasin kehal puhata. Ahjaa, teisipäeval käisin ikka lihashoolduses, mis aitas lihased kolmapäevaks igati vinks-vonks seisukorda saada.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Teistel oli lõigupäev, mul oli jätkuvalt kavas taastumine. Jubedalt oleks ikka teistega 1+2+1 km lõike joosta tahtnud, aga mõistus ütles, et taastuma peab ka. Motivatsioon on pärast laagrit ja edukat hooaja esimest võistlust suhteliselt laes. Igal juhul kolmapäeval sörkisime 10 min, võimlesime veidi ja tegime siis jooksuharjutusi ja mõned lahtijooksud. Hiljem sörkisin veel pool tunnikest ja siis venitasin ja aitasin teistel ringe lugeda.

Neljapäev: meridiaanide venitamine. Kuna Yin jooga juhendaja on puhkusel, kasutasin oma viimase Tartu Joogakeskuse pääsme ära asendustunnis. Selline… huvitav oli. Ilmselt peaks seal veel paar korda käima, et õige tunne kätte saada. Aga oma keha ja lihaseid paremini tundma õppida on alati kasulik. 🙂

Reede: BodyPump. Enne Pumpi jooksin ka natukene. Pumpis tegin esimest korda 101. kava, seekord andis tundi Stanislav. Ausalt öeldes mul ei jäänud midagi meelde. 😀 Kõik oli kuidagi teistsugune. Ootan juba järgmist korda.

Laupäev: jooks. Ei teinud mingit plaani ja läksin lihtsalt sinna, kuhu jalad viisid. Vaatasin kante, kus varem käinud ei ole, ja avastasin, et Tartus on nii palju armsaid tänavaid. Kahjuks kastis külm paduvihm mu üle ja lõpuks hakkas jahe. Õnneks jõudsin ruttu koju tagasi.

Pühapäev: jooks. Jälle sadas vihma, aga uduvihm on ikka 100 korda parem variant kui padukas. Vaatasin seekord Ropkat ja uudistasin veel Karlovas. Aeg läks hästi märkamatult ja mõnusalt kerge jooks oli.

Kokkuvõttes:

20.–26.03.2017

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.