Workout Week 9.–15.05.2016

9.–15.05.2016Esmaspäev: puhkus.

Teisipäev: lihashooldus. Oi kui hea oli seal rulli peal pärast pühapäevaseid maastikukatsumusi. Vasak tagareis ja parem säär olid kõige hullemad.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Treenerilt saime kätte korraldused, et kõik olgu taastav ja madala pulsiga. Tegimegi siis ühe hästi kerge jooksu Anne kanali ümber. Kahtlustan, et mu pulsivöö ei töötanud korralikult, sest 135 bpm ma hästi ei usu. Edasi jätkasime 2 bloki jooksuharjutustega ning lõppu tegime 2 “ümbrikku”: staadionimurul diagonaali jooksime, sirge kõndisime, edasi jälle diagonaali jooksime. Nii 2 korda. Mõnus tšill trenn oli. 🙂

Neljapäev: rattasõit. Plaanis oli umbkaudu tunnike rattasõitu. Plaanisin läbi Ihaste liikuda Luunja suunas ja sealt Tartusse tagasi. Panin isegi Garminisse raja sisse. Mis te arvte, kas ma eksisin 2 korda Ihastes ära? 😀 Muidugi eksisin. Esimene kord sain kohe uuesti rajale tagasi, teine kord tegin kogemata vasakpöörde asemel parempöörde ja ekslesin 3 km niisama ringi. Ohjah, mina ja suunataju… Muidu oli päris mõnus sõit, välja arvatud see, et tagumik pole ikka üldse sadulaga harjunud.

Reede: puhkus.

Laupäev: Tartu Kevadjooks. Raske ja erilise emotsioonita võistlus oli. Pikemalt järgmisel nädalal.

Pühapäev: puhkus.9.–15.05.16

Järgmisel nädalal peaks hakkama rattaga sõitma ja samas ka rohkem puhkama. Hmm… Lisaks on oodata vähemalt 4 uut postitust. Stay tuned! 🙂

2 kommentaari “Workout Week 9.–15.05.2016

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.