Workout Week 4.–10.04.2016

4.-10.04.2016

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus + BodyPump. JJV-s oli Parkmetsa jooksul võistlejatel plaanis Cooperi test. Saalis oli kuidagi vähe õhku ja ootusärevus viskas kohe pulsi ka lakke. Tegime lühikese soojendusjooksu, kerged sääre- ja põlvetõsted ning paar kiirendust. Seejärel jooksis esimene kiirem grupp 12 minutit, meie puhkasime ja tegime paar sörgiringi. Lõpuks jõudsime siis Cooperini. 12 minutit puhtalt punases maksimaalset pingutust. Kui nüüd 100% aus olla, siis ilmselt oleks saanud natuke kiiremini joosta. Kokkuvõttes 2440 m, 181 bpm keskmine pulss ja 189 bpm maksimum. Kõik täpipealt sama nagu 2015. mais. Selle aasta mais äkki suudaks parema tulemuse joosta. 😉

Pärast umbes 45 min puhkust läksin BodyPumpi. Viimane kord üle mõne aja. Nüüd võistluste hooajal heal juhul paar-kolm korda paari kuu jooksul jõuab BP-sse. Kahju muidugi, aga nii on. Osades ülakehalugudes panin korralikult hullu, aga jalad olid täitsa sodid. 😀 Väljaasteid praktiliselt ei teinudki, hoopis lisaraskuseta kükke. Aga tubli olin sellegipoolest. 🙂

Teisipäev: lihashooldus. Puhkepäev ja lõpuks olin tagasi lihashoolduses. Vasak jalg oli kuidagi üle ootuste hea, parem rohkem valus. Samas puusapainutaja oli just vasakul hästi kinni ja jube valus. Väga imelik.

Kolmapäev: kerge jooks. Kuna teha oli vaja vaid pool tunnikest jooksu ja rullimist-venitamist ning õhtuks lubas vihma, siis tahtsin päeval 19-kraadist poolpäikselist ilma (6. aprillil!) ära kasutada. Sain maikas ja lühikestes pükstes joostes üle pika-pika aja. Megahea tunne oli. 🙂 Ainult kõik inimesed vaatasid nagu mingit hullukest. 😀 

Neljapäev: YOGAFUNC. Väga mõnus trenn oli. 🙂

Reede: puhkus.

Laupäev: Tartu Parkmetsa jooks. Võistluste hooaja avapauk. Kirjutasin kokkuvõtte SIIN.

Foto: Stuudiopunkt
Foto: Stuudiopunkt

Pühapäev: puhkus. Jalutasin hästi palju, trenni ei teinud.

Kokkuvõttes: 5 h 41 min (neto: 4 h 25)

4.–10.04.16

Kokkuvõttes oli tegu eduka nädalaga. Mis järgmisel nädalal minust saab või kus ma üldse olen – ma veel ei tea. Eks see siis selgub juba homme. 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.