Workout Week 14.–20.03.2016

14.–20.03.2016

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus + BodyPump.

Jooksuosa alguses tegi Maris mulle toreda üllatuse ja soovitas kerge fartlek ehk vahelduva tempoga jooks teha. 10 min aeglast sörki, 5 min kiiremat, 5 min aeglast, 5 min kiiremat, 5 min aeglast, 5 min kiiret, 5 min aeglast. Kokku 40 minutit. Aeglastes osades püüdsin pulssi 150 kandis hoida, kiiretes paar lööki üles või allpool 170. Mõnus oli kiiremalt liigutada, aeg seal sisehallis läks ka 100 korda kiiremini. Jõuosas jällegi intensiivsed palliseeriad vaheldumisi keretõstete, jalgade langetamiste, seljaharjutuste ja plankudega. Korralik.

BP-s jällegi 97. kava ning lisabiitseps 84. kavast, sest ühel neiul saalis oli sünnipäev (= soovilugu). Järgmisel päeval käed olid korralikult valusad. Uus kava on korralikult mõjuv. Muusika on ka päris hea tegelikult. Polegi millegi üle väga krimpsus nägu teha. Maris veel kiitis mu jõu- ja seljatõmbeid. 🙂

Teisipäev: puhkus. 

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Lõigupäev. Soojendus, jooksuharjutused ja lõigud: 400+400+400, 400+200+400, 400+400+400. Väljakutsuv oli, kindlasti. Suhteliselt aeglane olin ka. Natuke kurb oli, et kõik need inimesed, kellega kunagi koos lõike jooksin, on nüüd minust nii palju kiiremad. Aga mis seal ikka. Andsin endast parima.

Neljapäev: YogaFunC. Olin vähe ja halvasti maganud ning mõtlesin isegi mitte minna. Kui oleks saanud veel tundi tühistada, siis ilmselt oleksingi valinud une. Viimasel ajal olen võidelnud madala vererõhu, unise oleku ja väsimusega. Jooga igal juhul pühkis une ära. Kuni pärastlõunani. 😀

Reede: BodyPump. Kehva tuju ei parandanud isegi BodyPump. And that’s something. Ma ei hakka seda siin pikemalt arutama. Mingisugune motivatsioonipuudus ja kerge melanhoolsus on rünnanud.

Laupäev: puhkus.

Pühapäev: sunnitud puhkus. Plaan oli jooksma minna, aga hommikul lõi mulle 2 korda VÄGA terav valu alaselga ja sellega said kõik minu tänased plaanid lõpu. Kuigi nüüd õhtuks läks selg paremaks pärast paaritunnist lamamist voodis ja põrandal, siis ma ei julgenud sellega riskida, et keset jooksuringi liikumisvõimetult kuskil Tartus valusse surema pean.


Kokkuvõttes: 8 h (neto: 6 h 45 min)

14.–20.03.16

Järgmisel nädalal plaanin asju natuke teisiti teha. Kuna mind on piinama hakanud omajagu (trenni)masendust ja motivatsioonilangus, siis proovin asju natuke teisiti teha. Eriti trennide poole pealt. Arutan veel Marisega ka üle, kaks pead on ikka kaks pead. Lisaks tuleval nädalal ju pühad ja saan mõned päevad perega veeta. Juba see mõte teeb tuju paremaks. 🙂

2 kommentaari “Workout Week 14.–20.03.2016

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.