Workout Week 16.–22.11.2015

Esmaspäev: JJV + BP. Tavaline esmaspäevane kombo. Jooks Jõud Venituses väga kerge 40-minutiline jooks. Säärte siseosas oli luuümbrisepõletikku tunda, aga iseenesest oli parem tunne kui eelmise nädala lõpus. Jõuosas ikka kere- ja seljalihased: topispallid, plangud, keretõsted. BodyPumpis tegime läbi aegade ilmunud alternatiivlugusid. Mõned olid minu jaoks täiesti uued, enamus aga siiski varem tehtud ja tuttavad. Oeh, päris raske tund oli. Aga nädala ainus BP, seega võis raskem olla. 😉

Teisipäev: puhkus. Lihashooldus nagu ikka. Valus nagu ikka.

Kolmapäev: JJV. Enne Novembrijooksu tegime kergema trenni. 20 minutit kerget jooksu, siis otsa jooksuharjutused ja 5×100 m lahtijookse. Huh, kerge trenn, aga suht läbi võttis. Cool downiks 15 minutit kerget jooksu. Otsa venitus ja kojuminek, et võistlust ootama hakata.

Neljapäev: puhkus.

Reede: puhkus. 

Laupäev: Tartu Novembrijooks. Tõsiasi on see, et isiklikust rekordist sai 48 sekundit maha viilitud. Väga rahule jäin selle hooaja lõpuga! Pikemad muljed proovin üles saada järgmise nädala keskel. 🙂

Pühapäev: puhkus.


Kokkuvõttes: 5 h 20 min (neto: 4 h 20 min)

16.-22.11.15

Kuna sai võistleda, siis tuli ka puhata. Ilmselt kulus marjaks ära, kuigi ega ma ennast praegu küll absoluutselt puhanuna ei tunne, sest noh… trenn pole ju kogu elu, vaid üks imepisike, aga tähtis osa sellest. Nüüd võtan end kokku, üritan ärevusest kuidagi mööda vaadata ja proovin hakkama saada ühe kodutööga, millest ma mitte tuhkagi ei mõika. Milline ‘vapustavalt tore’ pühapäev…

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.