Workout Week 19.–25.10.2015

19.–25.10.2015

Esmaspäev: puhkus. Tundsin end täiesti normaalselt ja oleks tahtnud trenni minna, aga aju ütles, et 1) pärast pikka tempojooksu võiks puhata ja 2) megapalju töö- ja kooliasju oleks vaja teha.

Teisipäev: BodyPump. Kiiresse päeva mahtus üks pärastlõunane BP. Hea oli korraks mõtted mujale saada, sest mul oli ikka VÄGA mustades toonides päev. Ei ole lihtne see ülikoolielu…

IMG_3899

Kolmapäev: JJV. Oeh, kui mustade mõtetega ma sinna trenni läksin. :/ Vähemalt oli kellelegi südant puistata. Trenni lõpuks läks tuju ka paremaks. Jõuosa keskendus jalgadele nagu kolmapäeviti ikka: wallsit, väljaasted, mitmesugused raskusega jalatõsted, ühel jalal kükid, puusatõsted, tagareis, trepijooksud, hüppenöör. Natuke plankusid kerele. Kuna BP oli jalgades täitsa sees, siis väga väljakutsuv trenn oli. Mõnus.

Neljapäev ja reede: trennivaba. Sain neljapäeval hommikul enne tööd korraliku emotsionaalse löögi ja pidin ruttu Idasse vanematekoju tulema. Kõik on elus, aga mitte just päris terved… Prioriteedid paika ja pere juurde. Ohjah. Milline kohutav nädal! :/

Laupäev: jooks. Hommikul kell 7 vedasin end õue mõtteid puhastama ehk pimedasse jooksma. Kuidagi mõnusalt teraapiline oli pimedas joosta ja jälgida, kuidas vaikselt valgemaks läks. Rahustav. Mõnus jooks. Väiksed valguskiired minu mõttemaailma.

IMG_3909

Pühapäev: jooks. Jälle kell 7 hommikul, aga kuna vastu pühapäeva keerati kell tund aega tagasi, siis oli õues tunduvalt valgem ja mina sain 8,5 tundi magada. Uskumatu, kui puhanult võib enda tunda pärast kaht ööd normaalset und, kui muidu jääb unetundide arv 4/5/6 juurde. Jooks keset paksu udu oli igal juhul väga mõnus. Lihtsalt omaette oma mõtetes. Super.

IMG_3916
Sometimes you don’t necessarily have to see the destination. You just have to feel in your heart that the direction is right.

Kokkuvõttes: 5 h 34 min (neto: 4 h 34 min)

19.–25.10.15

Vot selline oli minu nädal. Trenn jäi tagaplaanile. Alguses oli rõhk kooli- ja tööasjadel, aga siis pani elu prioriteedid paika. Hoidke oma perekonda ja lähedasi, ärge lükake edasi aega, mida nendega veeta saate. Hoidke oma tervist. Küsige endalt, kas olete õnnelikud ja kui ei ole, siis muutke midagi. Ärge oodake puhkust või nädalavahetust või semestri või aasta lõppu. Muutke midagi kohe. Lõppkokkuvõttes on elus kõige olulisemad need inimesed, kellest hoolime. Kõik muu võib oodata.

Väärtustage seda, mida peab väärtustama. Hoolige. Armastage.

4 kommentaari “Workout Week 19.–25.10.2015

  1. Kurb lugeda, et see nädal nii kehvades toonides möödus. Loodan, et kõik saab peagi jälle korda.

    Minu poolt igatahes ainult soojad ja positiivsed soovid Sulle ja Sinu perele 🙂

    Meeldib

  2. Nii kurb. Sellises olukorras ei saa vist kuidagi lohutada, aga kui Tartus oled, tule ikka trenni. Saad vähemalt korraks mõtted mujale ja see aitab pead püsti hoida. 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.