Workout Week 11.–17.05.2015

Workout Week on igal pühapäeval ilmuv postitus, mis võtab kokku minu nädala trennid.

11.–17.05.2015

Järjekordne võistlusnädal, samal ajal eemisest võistlusest taastudes. Kuna eelmise nädala 23,4 km pani kehale korraliku põntsu ning nädala esimene pool möödus siit ja sealt valutades, siis sellel nädalal “lakkusin haavu” ehk puhkasin ja taastusin, et ennast pühapäevaks valmis saada, sest ees ootas 10 km Tartu Kevadjooksu.

Esmaspäev ja neljapäev olid täielikud puhkepäevad.

Teisipäeval käisin lihashoolduses oma valusat keha lahti rullimas. Üldiselt ka täiesti puhkepäev.

Kolmapäeval tegid võistlejad Jooks Jõud Venituses ainult kerge taastava 40-minutilise sörgi, natuke jooksuharjutusi ning 3 lühikest kiirendust. Veel kilomeetrike lõdvestavat sörki peale ning nii see trenn läbi saigi. Pulss oli meeldivalt madal, nii 140 kandis. Suurt väsimust enam kehas sees ei olnud, aga sääred olid veel valusad. Selline kerge treening kulus marjaks ära.

17.05.2015 1

Reede: viimane kerge sörk enne pühapäevast võistlust. Jalad olid kuidagi imelikud, ikka need sääred. Olin tuule hirmus natuke liiga soojalt riidesse pannud ning päris palav hakkas. Üldiselt: enam-vähem jooks. Jäin pühapäevast võistlust ootama ja maratonimõtteid mõtlema.

Laupäev ehk võistluseelne päev pidi teoreetiliselt olema puhkepäev, aga kuna ma istusin terve päeva laua taga ja õppisin eksamiks, siis mul oli õhtuks tunne, et mu jalgades pole enam üldse mingit verevarustust alles ning peaks neid natukene liigutama, et nad võistlusel suudaks natukenegi kiiremaid liigutusi teha. Kuna mu maanteeratas on nüüd lõpuks Tartus, siis tegin ühe hästi lühikese otsa Rattaralli esimestel kilomeetritel. Päris kena on päikselise ilmaga seal rallida, aga kui tuul peaks Ralli päeval puhuma, siis Lord have mercy. 😀

17.05.2015 2

Pühapäeval toimus Tartu Kevadjooks. Jalad olid superhead, tõesti lennukad ja paremad kui üldse kunagi sellel aastal, aga vastupidavusest jäi puudu, sest olin peaaegu kogu jooksu täiesti punases (pulss üle 175). 55 minuti eesmärk jäi täitmata, aga isiklik rekord sai murtud 1 minuti ja 21 sekundiga. Võib rahule jääda. Järgmisel nädalal pikemalt. 🙂


Kokkuvõttes: 5,5 h (neto: 3 h 50 min)

11.-17.05.15

Järgmisel nädalal natuke taastumist ja siis peab rattale pühenduma hakkama. Lisaks viimased Pikamaajooksu aine praktikumid. 2 nädala pärast 142 km rattal. Teeme ära! 🙂

2 kommentaari “Workout Week 11.–17.05.2015

  1. Väga lahe, et ikka suutsid maha võtta rekordist, eks sellel aastal soosis ilm ka väheke rohkem 🙂 Samuti tahtsin mainida, et minu jaoks täielik ulme, et sa nii kiiresti pikast jooksust ära taastusid, midagi tundub ikka õigel teel olevat 😀

    Meeldib

    1. Noh, eks lõplikult ikka ei taastunud, võib-olla oleks muidu parema aja jooksnud. Pulss ronis ruttu kõrgele ja alla ei tulnud. Aga jalgadega seekord tõesti läks hästi, väike rattasoojendus laupäeval vist töötas hästi. 🙂

      Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.