#100blogipäeva 88/100 – veel üks poolmaraton

Homme hommikul pean ärkama kell 6 ja olema kell 7.30 juba rongi peal, et Tallinna sõita. Võistluseni on jäänud umbkaudu 15 tundi. Kolmas kord poolmaratoni stardis seista. Olen ma midagi eelmistest kordadest õppinud? Ei tea, vist ei ole. 😀

Täna oli kasutusel 4P strateegia: puhkus, puder, peet ja pasta. Hommikul sõin kaerahelbeputru, tegin omi asju, pakkisin homse kraami kokku ja vedelesin lõunani voodis. Siis tegin oma kreveti-sulajuustu-küüslaugu pasta valmis ja nautisin. Kole väljanägemine, imeline maitse. 

Pärast lõunat istusin oma kirjutuslaua taha maha ja hakkasin oma matemaatilise statistika teoreeme ja definitsioone välja kirjutama ja tõestama. See sama teema, mille pärast ma teisipäeval vihane oli. 6 tundi tegelesin aktiivse ajutööga ja sain valmis 14 lehekülge materjali. Oeh, kohe täitsa uhke olen, et selle tehtud sain ja natuke juba teemat mõikama hakkasin. 🙂

Õhtul sõin ära teise osa oma pastast. Terve päev jooksul jõin veel ära pool liitrit peedimahla, pool liitrit porgandimahla ja umbes 250 g ananassimahla. Segasin need kokku, sest peedimahl üksi on ikka väga jube. 😀 Lisaks sõin veel ära paar banaani ja päris palju rukkileiba. Lisaks ka üks õun ja ülinatuke lillkapsast. Korralik kogus süsivesikuid, vähendatud hulk valku ja rasva. Nüüd pean veel natuke end rullima, Downton Abbey ära vaatama ja unemaale vajuma, et 7 tundi und saada.

Halb on aga see, et eilse lühikese, aeglase ja väheintensiivse jooksu keskel hakkasid mu sääremarjad valutama, eriti need neetud siseküljed, millega mul varemgi probleeme on olnud. Täna on sääred ikka rasked, kanged ja veidike valusad. Lootsin, et päevaga läheb asi paremaks, aga ei: pigem läks halvemaks. Ei teagi, mis homme need jalakesed seal Tallinnas teevad.

Tegelikult tean küll.

Jooksevad! 🙂

Eesmärk on endast anda maksimum ja üritada isiklikku rekordit parandada. Lõpuks sai see siis siin ka välja öeldud. Jah, ma tahan joosta parema aja kui Narvas joostud 2:10:14. Kui ei tule seda rekordit, siis ei tule. Sellel hooajal on veel üks võimalus poolmaratoni joosta. Ma arvan, et saan sellega hakkama, kui jalad normaalsed on. Kui pean 20 km valuga võitlema, siis on eesmärk finišisse jõuda.

allikas

Sest selle medali ma saan!

6 kommentaari “#100blogipäeva 88/100 – veel üks poolmaraton

  1. Palju palju õnne isikliku rekordi tegemisel!
    Otsisin ja mis ma otsisin kodulehel, et mis Su ajaks tuli ja näe leidsin ja milline rõõm! 🙂

    Tubli!!

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.