#100blogipäeva 59/100 – Food Friday 15.08.14

Food Friday postitustes jagan ma oma reedest menüüd. Tervislik või mitte: kirja saab pandud kõik.

Järjekordne võistluseelne reede. Kogu nädala vältel olen söönud päris palju süsivesikuid ja täna võtsin asja veelgi tõsisemalt kätte. Vähemalt glükogeenivarude pärast ma homme muretsema ei pea. 😀

Hommikusöök: kell 11.30

Lõpuks hakkavad mu ületreenitusest põhjustatud unehäired vaikselt järele andma ning viimasel paaril ööl olen maganud 10–12 tundi. Une kvaliteet pole küll ideaalne, kuid võrreldes paari eelneva nädalaga olen lõpuks suutnud korralikult puhata. Ärkasin lõuna ajal, aga so what, vähemalt olen puhanud.

Lõunasöök: kell 15

Pärast põhiroa ärasöömist oli Margitil – üllatus, üllatus – kõht veel tühi. Tegin veel magustoitu ka ja sain kõhu korralikult täis.

 • lillkapsa-suvikõrvitsa püreesupp
 • 2 võileiba: leib, toorjuust, suitsusink, tomat
 • kama keefiri ja moosiga
 • banaan

Õhtusöök: kell 18

 • pasta veisehakkliha ja köögiviljadega
 • tomatisalat
 • leib

Õhtu jooksul

Õhtul jõin ära 600 ml spordijooki ja ühe pisike, ent väga jubeda pudelitäie peedimahla. Järgmine kord segan õuna- ja porgandimahlaga, äkki läheb see mahl siis paremini alla ka. Sõin natuke rosinaid peale.

Jõhvi Rademaris High5 spordijooki ei müüda. :(
Jõhvi Rademaris High5 spordijooki ei müüda, aga see õunamaitseline on ka väga hea.
 • õunamaitseline spordijook – väga maitsev oli 🙂
 • peedimahl – lihtsalt jube
 • korralik peotäis rosinaid

Vot selline carb fest oli täna. Süsivesikud siin, seal ja iga nurga peal. 😀 Aga ma tean, et homme saab need ilusti ära kulutatud, sest 21,1 km pole siiski naljaasi. Energiat on vaja. Homme tuleb täielik süsivesikupäev, ei mingit liha ega raskeid sööke päeva vältel. Peab tegema tarku valikuid, et õhtul mitte seedehäirete all kannatada.

Ah, ma olen ikka nii põnevil. 🙂 Minu teine poolmaraton…

4 kommentaari “#100blogipäeva 59/100 – Food Friday 15.08.14

 1. Oi see püreesupp tundub lihtsalt ülimaitsev 🙂 Väga mõnus menüü! Ma loodan, et Sul läheb homme hästi, hoian pöidlad pihus 😉

  Meeldib

 2. Ega sa seda mahla korraga kulinal ära ei joonud? See pole ikka sama asi, mis apelsinimahl. Kusjuures, kui seda tühja kõhu peale korraga liiga palju juua, siis organism ei kannatagi seda ja kõht võib lahti minna või lausa süda pahaks. Olen seda ise ühel hommikul kogenud.

  Mina joon seda tavaliselt pisikesest pudelist korraga pool. Siis on see nauditav. Peeti ma tegelikult ei söö, pole kunagi söönud.

  Meeldib

  1. Kulinal ma seda küll juua ei suutnud, maitse hakkas liialt vastu. 😀 Ikka väga tükk aega läks, enne kui see pudel otsa sai. Nautida seda kraami ma küll ei suuda.

   Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.