Workout Week 16.–22.04.2018

16.–22.04.2018

Esmaspäev: trennivaba. Puhkasin pärast laagrit. Väljateenitult. Käisime härra Jooksjaga “Seltsimees laps” vaatamas – väga meeldis!

Teisipäev: kerge jooks + lihashooldus. Tegin ühe kerge jooksu, sisehallis mõnusad 6 km (6:11 min/km, 150 bpm) ja seejärel suundusin lihashooldusesse rullima. Jalad ja selg olid tänulikud.

Kolmapäev: fartlek. Kuna tahtsin minna härra Jooksjale ja trennikaaslastele Tartu Õhtujooksule kaasa elama, siis tegin oma fartleki iseseisvalt ära ja sain trennikaaslastega laululaval kokku. Fartlekis oli kavas 8×3 min kiiret jooksu, vahele 2 min kergelt. Koos soojenduse ja mahajooksuga sai päris korralik distants maha tallutus, peaaegu 12 km. 5:57 min/km, 152 bpm.

Neljapäev: trennivaba. Pakkisime lammutuseks oma korterit kokku ja trenni ei jõudnud.

Reede: BodyPump. Kuna teadsin, et nädalavahetus läheb praktiliselt täies mahus ainult lammutamise tähe all, siis tahtsin enne natuke trenni ka teha. Seega käisin BodyPumpis. 🙂 Kavas oli eriti raske trenn: minimaalselt pause, 3 kõhulugu ja 1 lisa seljalugu. Päääris ränk trenn oli. Väga mõnus.

Laupäev: trennivaba. Tegelesime lammutamisega. Ahi sai juba reedel välja, minu isa ja vend tulid härra Jooksjale appi – aitäh! – ja seinad ja lae tõmbasime laupäeval alla. Rohkelt krohvipuru, kive ja puitu. Rohkelt koristamist. Õnneks neljakesi läks kõik kiiresti, pühapäeva hommikul tegime viimased koristamised ja saime veel trenni ka minna.

Pühapäev: pikk jooks Vooremäel. Kuna remondiplaanid olid kenasti järjel, saime nagu teised Vooremäele trenni minna. Vahemärkusena olgu öeldud, et ma vihkan Vooremäge ja neid ränke tõuse. 😂 Aga noh, mis sa teed, on vaja vahel ka maastikul käia. Kui 5 km joostud sai ja esimene hulk tõuse võetud, siis tulid ka teised TYSKi trennikaaslased ja sain nendega edasi joosta. See oli ikka tunduvalt mõnusam ja vähem piinarikas. 🙂 Siiani elu kergeim Vooremäe trenn. 7:07 min/km, 149 bpm. Success! 

Kokkuvõttes:

16.–22.04.18

Järgmisel nädalal on üpris tavapärane plaan: 2 Jooks Jõud Venitust, lihashooldus, veel natuke jooksmist. Ega palju enam midagi teha saagi, sest juba 1. mail ootab mind ees üpris tappev Viljandi järve jooks. Negatiivne üllatus oli see, et Tartu Jooksumaratoni ühistreeningut sel aastal ei toimu. 😒 Aga mis seal ikka, vähemalt sai Vooremäel käidud.

3 kommentaari “Workout Week 16.–22.04.2018

  1. Huh, ma just otsisin infot, kas ühistreening toimub, sest see oli mul millegipärast homseks kalendrisse märgitud.

    Meeldib

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.