Workout Week 30.05–5.06.2016

30.05–5.06.2016

Esmaspäev: puhkus. Tundsin, et vajan pärast Rattarallit natuke puhkust ja jätsin Jooks Jõud Venituse ära.

Teisipäev: jooks. Ärkasin hommikul kell 6.30, et enne suurt palavat jooksmas käia. Kartsin, et pulss on kõrge (nagu alati hommikujooksudel), aga pulss oli madal ja enesetunne mega. Ülimõnusad 45 minutit olid. 🙂 148 bpm ja 7:21 min/km.Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Kuna olin otsustanud, et pühapäeval jooksen Raplas 10 km, siis oli mulle kergem kava. Ainult 25 min kerget jooksu ja jooksuharjutused ning 4 kiirendust. Pärast venitasin ja jutustasin Marisega. Mõnus kerge trenn oli.

Neljapäev: avaveeujumine. Kind of. Plaanisin Mellistes 30 min ära ujuda, aga palju jamasid oli. 😀 Päikesekreemi pärast ei jäänud prillid korralikult kinni, vasak pool oli vett pidevalt täis. Lisaks avastasin, kuidas mulle ei meeldi avavees ujuda. Kuna kardan pimedust, siis mind häirib tohutult see, et veekogus ma näen läbi prillide enda all ainult musta pimedust. Vastik. Sellest peab üle saama. Kuidagi võiks otse ujuma ka õppida, mitte peadpidi vesiroosides lõpetada. 😀

Reede: puhkus. Käisime hoopis Otepääl Marisele kaasa elamas ja spontaanselt joogipunktis abis.

Laupäev: kerge jooks. Päeva veetsime Otepääl ning õhtul tegin kerge jooksu. Suht jube jooks oli: pulss kiskus üles, meeleolu oli natuke kehv, sest olin just magistritöö retsensiooni kätte saanud ja palav oli ka. Aga noh, mõtted sai korda. See oli hea.

Pühapäev: Rapla Selveri Suurjooks. Pole vist liiast öelda, et tegin Raplas ülivõimsa jooksu ja parandasin 10 km rekordit peaaegu 4 minutit! 🙂 Pikemalt saate lugeda järgmisel nädalal. Kokkuvõttes… seda ei oodanud minust vist keegi, siiamaani ei saa aru, kui kiiresti ma täna jooksin, ja vahel tuleb luuavarrest ka pauk?! 😉


Kokkuvõttes:

30.05–5.06.16

Nüüd jään magistritöö kaitsmist, Narva Energiajooksu ja Eesti Blogiauhindade gaalat ootama.

4 kommentaari “Workout Week 30.05–5.06.2016

 1. Eh, oli ka aeg… Piinlik, kui kuu aega jooksmisega tegelenutel on parem 10 km rekord kui sinusugusel 😀

  Meeldib

  1. PS. Ei mõelnud seda üldse pahaga, vaid lihtsalt reaktsioonina su viimasele lausele selle kohta, et keegi poleks osanud oodata, et sa oma isiklikku rekordit uuendada suudaksid. Vähemalt blogi lugedes jääb mulje, et sa teed juba mitu aastat järjepidevalt ja treeneri(te) tarkade nõuannete abil trenni ja oled motiveeritud pingutama, seega tundub üsna oodatav, et tulemused ka ikka tulemata ei jää 🙂

   Meeldib

 2. Ei ühtegi bodipumpi nädalas + puhkepäev reedel ja kerge jooks laupäeval (nagu ma siin aastaid soovitanud olen)
  😉

  Meeldib

 3. See avavees ujumine… mul sama teema, et nii jube on enda alla vaadata ja näha mustavat pimedust…. Terve elu olen lapsepõlve järves ujunud prillideta ja nüüd, kui hakkasin prillidega ujuma hakkasin hullult kartma 😀

  Aga ülitubli! Palju õnne! Ja maka töö kaitsmisel hoian ka pöidlaid!

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.