Workout Week 11.–17.01.2016

11.–17.01.2016

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus + BodyPump. Alates detsembri keskpaigast polnud ma erinevatel põhjustel oma lemmikkombot teha saanud, aga sellel esmaspäeval lõpuks jälle sain. Mis ma öelda oskan: ammu pole sellist 2,5-tunnist trenni teinud ja keha sai sellest aru. 🙂 Jooksuosad proovisin nagu ikka sellise alla 150 pulsiga joosta. Jõuosas tegime kerelihastele erinevaid harjutusi, nii nagu esmaspäeviti ikka. Korralik koormus. BodyPumpis oli tunne ja raskused üldiselt päris head, aga kuskil poole tunni peal hakkasin väsimust tundma, pikka treeningu lõpp andis endast märku, väljaastetes näiteks raskust enam selga võtta ei jõudnud. Üldiselt oli hea trennipäev, kui välja arvata lumetuisus koju kõndimine.

Untitled

Teisipäev: puhkus. Lihashoolduses käisin nagu tavaliselt. Valus oli nagu tavaliselt. Peaks rohkem kodus rullima hakkama…

Kolmapäev: JJV (lõigutrenn). Juba alustame kiiruslike treeningutega, sest kevad pole enam mägede taga. Kerge soojendus, jooksuharjutused ja 3 lahtijooksu ning siis oli aeg lõikudeks. 3×200 m, iga lõigu vahel 230 m sörki/kõndi ning sellist asja 3 blokki, blokkide vahel 5 minutit sörki. Ainult 200 m lõigus küll, aga kui pole end 2 kuud kiirelt liigutanud, siis võttis võhmale. Tempo jäi 4:30 ja 5:25 vahele. Eks alguses sai ikka liiga kiirelt minema pandud ja edasi kergemalt kruiisitud. 😀

Neljapäev: YogaFunC. Küll see uus kava on ikka pingutust nõudev. Mul olid talla- ja säärelihased staadionil jooksmisest nii valusad ka, et ühel jalal tasakaalu hoidmine oli põhimõtteliselt võimatu. Ülakeha sai korralikult vatti ja järgmine päev andis endast tunda. See jooga tuleb ikka täiesti kindlalt korraliku lihastreeningu alla lugeda. Puhkepäevaks küll ei kvalifitseeru!

Untitled

Untitled

Reede: BodyPump. Enne Pumpi käisin jooksmas. Pulss kiskus kuidagi liiga üles. Mis toimub? Pumpis oli kõik see-eest OK. Hakkame nüüd reedeti eriti tehnikale keskenduma, lugu loo haaval. Kui muidu oli reedene tund pikem olnud lisakõhuloo arvelt, siis nüüd tehnikaloo arvelt. Sellel korral tegime siis eraldi ühe loo ainult kükke (soojendusraskusega), väga palju superaeglaseid ja siis mõned kiired otsa. Et oleks korralikud täisnurgad ja põlved õigesti, keha ei vajuks ette ja selg ei saaks viga. The whole drill. Maris sai kõik eriti korralikult üle vaadata ja vajadusel parandada. Sellised tunnid tulevad väga kasuks. Meile kõigile. Muidu oli super miksitud kavaga tund, kõik ägedad lood sees. Hullult läbi võttis. Kõige otsa veel Sally kätekõverduste challenge ka. Milline õhtu!

Laupäev: puhkus. Ema oli külas ja õhtul käisime teatris Vanemuise etendust ‘Hea põhjatuule vastu’ vaatamas. Väga mõnus tükk oli. 🙂

Pühapäev: puhkus. Tahtsin jooksma minna, aga ainult mõtteks see jäigi. Tahtsin täna kõik blogiga seotud asjad valmis saada, millega hetkel tegelen. Lõplikult ikka ei saanud. Ohjah.


Kokkuvõttes: 7,5 h (neto: 6 h 20 min)

11.–17.01.16

Nädala lõpp vajus ära ja see mulle väga just ei meeldi. :/ Kui mu plaanid ei toimi, siis on see alati nii… masendav. Küll nad lõpuks toimima hakkavad!

2 kommentaari “Workout Week 11.–17.01.2016

  1. Kui sa kogu nädala statistikat vaatad, siis ei vajunud nädala lõpp kuidagi ära! Mina oleks ehk ühe päeva veel natuke pikemat rahulikku rattasõitu või kiirkõndi lisanud, aga ei ole siin nuriseda miskit, väga tubli oled!! 🙂

    Meeldib

    1. Kokkuvõttes tõesti polnud üldse viga, aga jäi kripeldama, et oleks tahtnud teha, aga jäi tegemata. 🙂 Samas: natuke lisapuhkust kehale ei jookse ka mööda külge maha.

      Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.