Workout Week 4.–10.01.2016

4.-10.01.2016

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Kui veel pühapäeva hommikuses postituses virisesin, et olen puhta haige, siis ravimine, Sudafed ja puhkus tegid olemise palju paremaks. Esmaspäeval olin piisavalt terve (loe: ainult nohune), et raamatukogus kooliasju teha. BodyPumpist regasin end küll maha, aga jooksutrenni otsustasin minna. Mõtlesin, et kui tuleb nõrk tunne peale või tunnen end halvasti, siis jätan trenni pooleli. Minu õnneks tundsin ennast täitsa hästi ja ei pidanud isegi üle 5 korra nina nuuskama. Polnud 3 nädalat topispallidega kerelihaste harjutusi teinud ja järgmine päev andis keha tunda, et trenn mõjus. Lisaks tuli end enne ja pärast trenni mitmekordsesse vatti mässida, et mitte õues ära jäätuda. Tali tuli.

Teisipäev: puhkus. Käisin üle paari nädala lihashoolduses. Sääred ja reie esikülg tegid valu, muidu väga jube polnudki.

IMG_4538

Kolmapäev: JJV. Jooksuosas tegin mina 45 minutit kerget jooksu, sest taastun külmetushaigusest. Teised tegid juba natuke fartlekki, sest järgmine nädal peaksime lõigutrennidega alustama. Oh juudas, saab raske olema. 😀 Lihasosas fookus jalgadel: kükid, puusatõsted, ettekallutused, reie tagakülg, trepijooks, hüppenöör, wallsit. Päris väljakutsuv oli, aga just nii mulle meeldibki.

Neljapäev: YogaFunC. Pidin kõvasti end motiveerima, et kell 6.15 ärgata ja 25-kraadises külmas TYSKi poole tatsata. Aga YogaFunC on kõike väärt. 🙂 Uus, palju liikuvam ja kiirem kava. Kätekõverdustes mõtlesin oma selle aasta eesmärgile, et jaksata kätekaid päkkadel teha. Mitte YogaFunCis. 😀 See kombinatsioon on suhteliselt killer.

Reede: BodyPump. Marist asendas Lene. Kui tavaliselt ükski treener mulle Pumpis nii palju ei meeldi kui Maris, siis… noh… ega Marisest ei olegi keegi parem 😀 , aga Lene on hetkel minu edetabelis küll nr 2. Väga minu tüüpi treener, väga mõnus trenn oli temaga, kuigi pulss oli kuidagi tavapärasest kõrgem. Lihtsalt väsinud olin ilmselt. Hea emotsiooni sain sellegipoolest kätte. 🙂

Nädalavahetusel puhkasin. Kõik tunde järgi. Ainult oma uue ja eriti hea rulliga (aitäh, härra Jooksja!) käisin kiirelt keha üle. Pühendasin aega olulisematele asjadele. 🙂


Kokkuvõttes: 6 h (neto: 5 h)

4.-10.01.16

Järgmine nädal peaks olema see nädal, kus end lõplikult ja VÄGA korralikult tagasi töö- ja trennilainele viin. Sellel nädalal jõudsin magistritööga küll naaaaatukene edasi ning väike progress on parem kui mitte midagi, aga pean muutuma tunduvalt produktiivsemaks ja tublimaks. Pühendama veel rohkem oma aega ja tööd. Treeningute koha pealt palju ei muutugi, vaikselt tavalisse rutiini tagasi: 2 JJV-d, 2 BodyPumpi, jooga, lihashooldus ja äkki nädalavahetusel ka midagi. Eks näis. Hoidke mulle pöidlad pihus, et kõik rööpasse läheks. Mul läheb seda väga vaja. 🙂

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.