Workout Week 21.–27.12.2015

21.-27.12.2015

Esmaspäev: JJV jõulukatsed. Traditsioonilised iga-aastased jõulukatsed: kohalt kaugushüpe, plank ja seina ääres istumine.

Tundi alustasime väga kerge sörgiga ja asusime pärast kerget võimlemist kohe kohapealt kaugust hüppama. Esimene katse läks mul sulaselgelt metsapoole (1,51 m). Teine tuli juba päris hästi – 1,71 m – ning kolmas ka sinna lähedale (1,68 m). Juba hõiskasime, et sain 2 cm eelmise aasta tulemusele juurde, kuid kodus selgus, et minu tulemus eelmisel aastal oli hoopis 1,79, mitte 1,69. Oh well. Mis seal ikka.

Järgmisena plank. No ei jaksa mina seda hoida! Puusapainutaja ja selg lähevad liigselt (valusalt) pingesse, tee, mis tahad. Eelmise aasta 3:30 sai 4 sekundit juurde hambad ristis. Parimad hoidsid planku üle 10 minuti… Kui ise poleks näinud, siis vist ei usuks.

Siis seina ääres istumine. Päris raske oli, jällegi nende pinges puusapainutajate tõttu. Ei tea, mis mul neil viimasel ajal viga on. Kui esimesed 20 min oli väga korralik asend, igal pool täisnurgad, siis edasi ilmselt enam nii ilus ei olnud. Aga uskuge mind, et raske oli sellegipoolest. 31 min  ja 17 sek hoidsin ära, siis läks liiga hulluks. Naiste ja üldarvestuse 3. koht! 🙂 Parimad 2 naist istusid tund aega. Seal viimase pooltunni sees istusin Kairega veel 10 min seltsis, et ta alla ei annaks. 

Äge päev oli. 🙂

img_4444

Teisipäev: jooks (7 km) + BodyPump. Hommikul käisin Heidiga jooksmas. 🙂 Excitement oli nii suur, et isegi ühtegi pilti ei teinud. 😀 Aga mõnus tiksumine oli, sai juttu ajada ja Tartut nautida. Õhtul läksin BodyPumpi. Päääääris hea oli. Jalad pidin hästi kergelt tegema, et põlve hoida, aga kätes panin suhteliselt hullu. 😀 Äge.

img_4446

Kolmapäev, neljapäev ja reede puhkasin, et Pekist Priiks 47 km-ks valmis olla. 

… aga 47 km ei tulnud. :/ Eks peagi kirjutan pikemalt, aga laupäeval 7 tundi enne starti ehk öösel vaevlesin ma ootamatult korraliku kõhuhaiguse käes. Veel 2 tundi enne starti plaanisin koju jääda, aga siis võtsin end kokku ja läksin. Minu piiriks jäi 20 km. Seegi hea? 

Pühapäeval puhkasin. Lihastel pole väga viga ja vaikselt hakkab haigusjärgne nõrkus ka taanduma. Jaksasin isegi koristada täna.


Kokkuvõttes:

21.-27.12.15

Mõnus jõulunädal oli. Mõnes mõttes isegi hea, et eile vaid 20 km piirdusin, sest nüüd saan rahumeeli järgmisel nädala vana aasta õhtul 3-tunnisesse BodyPumpi minna. Samuti sõidan homme 3 päevaks härra Jooksjaga Lätti puhkama. 🙂 Ehk võtan isegi sinna trenniriided ja -tossud kaasa. Nädal magusat puhkuseaega veel. Tuleb viimast võtta.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.