“Mul ei ole aega…” Ei, see pole lihtsalt minu prioriteet.

Väike selgitus, miks täna ega lähiajal ei ilmu toidureedet. Nimelt koosneb praegu minu menüü putrudest, võileibadest ja puuviljadest. Täpselt nende asjade jaoks on minu päevakavas praegu aega. Õigemini: toitumine on lihtsalt prioriteetide nimekirjas kuhugi väga lõppu ära vajunud. To-do listi lisandub iga päevaga üha rohkem asju ja kuna mu tööpäevad pole enam ammu 8-tunnised, siis kui ma tahan jõuda veel muude asjadega (sest elu ei saa olla ainult kool ja töö!) vähemalt natukenegi tegeleda (loe: mõnel päeval näiteks trenni jõuda), siis on toitumine muutunud täiesti… suvaliseks. Andestage mu toidureedete puudumine ja olge valmis selleks, et vahel ilmub heal juhul siin blogis ainult nädala trennide kokkuvõte. Mul on kahju, aga praegu on nii.

Vot nii. 

Categories Muu

2 kommentaari ““Mul ei ole aega…” Ei, see pole lihtsalt minu prioriteet.

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.