Minu lemmikud BodyPumpi lood

Täna mõtlesin kirjutada natuke oma lemmikutest BP lugudest: mis ja miks mulle eriti meeldinud on. Kuna olen BodyPumpi harrastanud alates 2013. aasta septembrist, siis oskan lugusid välja tuua alates 86. kavast. Praegu on käimas 93. kava. 🙂 Vanades kavades on ka palju häid lugusid, mida nt eritundides või miksitud tundides teinud oleme, aga nende meelde jätmine ja meenutamine on minu jaoks natuke liiga raske ülesanne. Mul on juba praegu tunne, et ma unustasin mõne oma lemmiku ära, kuigi kuulasin neid playliste meeletult, et kõik vajalik meelde tuletada. Ainult üks lugu iga tracki jaoks oli väga keeruline valida, häid lugusid on palju. 🙂

1. Soojendus

Siin mul erilised eelistused puuduvad. Enamasti meeldivad mulle rohkem sellised kiiremad ja tempokamad lood, mis kohe käima tõmbavad. BP89 oli päris toreda soojenduslooga:

2. Kükid

BP86. See lugu on mulle alati meeldinud. 🙂 Lugu on originaalis vist umbes 6 minutit pikk ning kükkide arv tuleb väga arvestatav. On üheseid, poolikuid, aeglaseid ja kiireid. Muusika on minu maitsele.

3. Rind

Kahtlusteta: BP91. Kang ja kätekõverdused vaheldumisi. Siiani on see tunne meeles, kui lõpuks jaksasin kogu aeg need 24+24 kätekõverdust sirgetel jalgadel ära teha. Hell yeah!

4. Selg

BP92. Võib-olla on eelviimane kava lihtsalt liiga hästi meeles, aga need 36 clean-and-pressi olid jube head. Loos oli kaks pausi, kus sai kangile kettaid juurde laduda ning viimaseid osi 2×8,5 kg ehk põhimõtteliselt kükiraskusega teha oli megalahe.

5. Triitseps

BP90. 4 blokki Prantsuse surumisi, kus käed ikka korralikult värisema võtab ning viimases blokis mõtled, et kaua võib. 😀 Ning siis veel natuke kätekõverdusi otsa. Lugu on mõnusalt tempokas ja mul on siiani meeles, kuidas ma seda terve suve üksinda oma elutoa põrandal tegin ja end kogu aeg motiveerisin, et sa ei anna alla, mis sest, et keegi ei näe. 

6. Biitseps

Jälle BP90, seekord alternatiivlugu biitsepsile. Ma mäletan, kui ma esimest korda seda suvel Marise BP-s kuulsin. Armastus esimesest silmapilgust. 😀 Miski lihtsalt tõmbab käima ning lugu läheb harjutustega hästi kokku. Kahjuks seda lugu YouTube’ist leida ei õnnestunud. 😦 SIIT saab fragmenti kuulata. Loo nimi: Everybody Bring It. Esitaja: Ronnie Fi’nesse.

7. Väljaasted

Meeletult raske on siin midagi välja valida… Väljaastetes on tõesti palju häid lugusid olnud. Ausalt öeldes meeldib mulle praegune lugu (ma tean, et 95% inimestest vihkab seda, aga mulle meeldib 😀 ) ning eelviimane oli ka hea. Kuna ma olen otsustusvõimetu, siis valin BP92 (kuigi ma olen üpris kindel, et kuskil on mingi vanade kavade lugu, mida ma ei mäleta ja mis meeldis mulle rohkem…):

8. Õlad

Õlalugu on alati üks mu lemmikuid ning siingi pole kerge valikut teha. Enamasti pääseb minu lemmikutesse ainult siis, kui saab teha kätekõverdusi ja soovituslikult võiks neid olla PALJU. 😀 Millegipärast meeldib mulle õlaloos kui viimases tõeliselt raskes loos selline vihane muusika. BP86, 89, 90, 92 ja viimane 93 on meeldejäävad olnud. Kui just peab ühe valima, siis BP 86. Või 92. 😀 Ma ei tea. BP86:

9. Kõht

Viimastest kavadest BP91, aga üldiselt üks lahe lugu on BP77, mida Maris meile ikka teeb aeg-ajalt. Mõnusalt raske (eriti võrreldes praeguse looga, mis on eriti kahtlane just harjutuste poolest). Seega kokkuvõttes võidab BP77:

10. Venitus

BP89. Kahtlusteta.


Millised lood või kavad on Sinu lemmikud olnud? 🙂

8 kommentaari “Minu lemmikud BodyPumpi lood

 1. Kuna olen ainult 92 ja 93 kava teinud, siis meeldivad kõik lood 93 kavast. Eriline lemmik on Fall Out Boy – Centuries 😀
  92 muusika oli kuidagi imelik ja ilmselt oma osa andis juurde minu enda oskamatus, nüüd kui tehnika (ma loodan) on selgem, siis naudin väga nii muusikat kui kava.

  Meeldib

 2. Kuna teen ka bodypumpi alates 91kavast. Siis pole väga millegagi võrrelda. Kuid välja võiks tuua selle Ellie Gouldingu rinna loo, mis siin ka mainitud, eriti meeldis ka eelmise kava rinnalugu (phoenix vmi). Praegusest kavast on lemmik samuti Fall Out Boy – Centuries.

  Meeldib

 3. Olen ainult kaks BP kava teinud ning erilisi lemmikuid pole välja kujunenud.
  Kuid kui muusikast jutt, siis lihtsalt räägiks, et hea muusika on ikka tohutult motiveeriv, vähemalt minu jaoks. Nii mõnegi kilomeetri olen tänu heale muusikale rohkem jooksnud ning mõned harjutuse kordused rohkem teinud. Mõnus!!

  Meeldib

 4. Olen ka BodyPumpi väga-väga mitu aastat teinud juba, nii et enamik vanemaid lugusid on ammu unustatud. 🙂 Eriliselt on aga meelde jäänud üks väljaastete lugu, kus lõpus olid üles hüppamised. See pani ikka korralikult pingutama. 🙂

  Meeldib

 5. Minu BP hiilgeajad jäävad aastasse 2008 ja 2009, kui olid kavad, mis algasid 6-ga 😀
  Nt see lugu õlgade ajal: https://www.youtube.com/watch?gl=NZ&hl=en-GB&v=nmNSn3Vg5qA
  Kükk: https://www.youtube.com/watch?v=KMew8CntjEA

  Igatahes tolle aja igasugused mixid (Pink, Veronicas, E-Type, Cascada, Nick Skitz jne) olid lihtsalt nii ägedad, tõmbasin need ka arvutisse ja vahel kuulan. Tõmbab korralikult käima. Nüüd tuli täielik nostalgiahetk peale 😀

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.