Pekist Priiks 2014 – registreeritud

Teisipäeva öösel registreerisin end lõpuks Pekist Priiks üritusele ära – nüüd on minek kindel. Kerge ootusärevus on sees ja ega see 45–50 km pikkune distants veel eriti pähe ei mahu. Tegelikult ongi hea, sest siis ei jõua ma end lolliks muretseda ja paanitsema hakata. Kuna mulle keegi poolele teele järele tulla ka ei saa, siis mina pean Tartusse ikka omal jalal jõudma. Teeme ära! 🙂 Kui sa veel ei tea, mis asi on Pekist Priiks, siis piilu sellesse postitusse.

TriSmile Facebooki leht
TriSmile Facebooki leht

Samal päeval tõi päkapikk High5ist mulle ja mu kallile jooksutiimile natuke vajalikku kraami, mida kindlasti sellel 45 km ja 5+ tunni pikkusel matkal väga vaja läheb – energiageeli ja spordijoogu pulbrit. Ilmselt on TYSKi jooksutiim aasta jooksul piisavalt tubli olnud.

Aitäh, High5! 🙂

Nüüd on vaja aga viimased 3 päeva veel õppida-õppida-õppida ja siis algab vaheaeg. Uskumatu – lõpuks ongi see aeg käes. Juhhuu!

3 kommentaari “Pekist Priiks 2014 – registreeritud

  1. Nii lahe 😉 Ma ise põen täiega, sest olen siin haige ja kardan, et äkki ei jaksa?!?! Igatahes, kas sa said e-kirjaga mingi registreerimiskinnituse ka?? Mina sain ainult selle, et “Teie arve on vastu võetud..”, aga rohkem mitte mingit infot….kus? millal? kas olen nimekirjas???. Peaks vist neile kirjutama 🙂

    Igatahes…ma usun, et Sul läheb hästi 🙂

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.