Food Friday 19.12.2014

Food Friday postitustes jagan ma oma reedest menüüd. Tervislik või mitte: kirja saab pandud kõik.

Eile õhtul kella kaheksa paiku istusin ma oma laua taha, et natuke oma selle semestri viimast kodutööd vaadata. Tähtaeg on küll alles jaanuaris, aga tahtsin olukorraga tutvuda, et oma aega vastavalt planeerida. Läks aga “natuke” teisiti… Kokkuvõttes istusin ma seal laua taga 9 tundi ning kui ma lõpuks kell 5 hommikul töö valmis saanud olin, oli see tunne ikka väga hea. Nüüd jääb teha vaid esmaspäevane eksam ja siis ongi semester läbi. Mulle ikka veel ei taha see kohale jõuda, et homme on juba 20. detsember. Kahekümnes! 

Aga see kell 5 magama minemine mu kehale midagi head küll ei teinud: olin üleval järjest peaaegu 23 tundi ning kui ma siis lõuna ajal üles ärkasin, olin ma ikkagi väsinud. See-eest teadmine, et 22. detsembriga on kõigel joon all ja pühad saan rahus puhates veeta, korvab selle all-nighteri hinna.

Muideks, mäletate, kuidas ma septembris statistika aine üle vingusin? 😀 Eile oli selles aines eksam, mille sooritasin tulemusele 94%. Kuna kogu hindest moodustas see vaid pool ning ka ülejäänud asjad läksid mul enam-vähem hästi, siis sain kokku selle aine eest A! Tõeline rahulolu, sellist hinnet sellest raskest ainest ma küll ei oodanud ja seda magusam see praegu on. Impossible is nothing!

Lõunasöök

 • 1 tass kaerahelbeid
 • 1 tass piima + 1 tass vett
 • 0,5 tl soola
 • 1 tl suhkrut
 • 1 pisike banaan
 • 2 mandariini

Õhtusöök

Ei viitsinud täna tõesti midagi erilist kokkama hakata, sest hilise ärkamise tõttu oli mul niigi päevakava täiesti rikutud. Võtsin külmakapist üpris suvalised koostisosad ja lihtsalt keerasin mingi käki kokku. 😀

 • pool kanafileed
 • sojakaste, ketšup, cayenne pipar, oliiviõli
 • omlett: 2 muna, 1 spl hapukoort, 2 viilu sinki, 1 tl oliiviõli
 • 1 porgand
 • 1 täisterakukkel
 • 1 suur õun

Pärast trenni

 • pool tassi piima
 • 1 väike banaan
 • peotäis külmutatud maasikaid
 • 1 spl valgupulbrit

Kuna järgmisel reedel on juba Pekist Priiks (alles oli sinna 8 nädalat – aeg, kuhu kadusid?), siis ma olen üpris kindel, et ei hakka järgmisel reedel toidupäevikut kirjutama. Hommikul ja rajal saaksin toidu pildistamisega hakkama küll, aga ma ei tea, kas ma suudan kõik üritusejärgse söömise siia kirja panna, sest ilmselt olen ma sellel õhtul hundiisuga ja söön kõike ja palju. 😀 Eks seda vaatab siis jooksvalt. Seega tõenäoliselt on täna 2014. aasta viimane Food Friday. 

Pühapäeval nädala kokkuvõte ja juba järgmisel nädalal paljastan, kas minu 2014. aasta eesmärgid said täidetud või mitte. Stay tuned! 😉

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.