#100blogipäeva 94/100 – Food Friday 19.09.14

Food Friday postitustes jagan ma oma reedest menüüd. Tervislik või mitte: kirja saab pandud kõik.

Hommikusöök: kell 10

 • 2 keedumuna veidikese või ja soolaga
 • kirsstomatid
 • kaerahelbepuder (tegin tavalisest väiksema portsu)
 • mustad sõstrad
 • 1 väike õun

Vahepala

Kui pähklivõid tegin (retsepti vaata SIIT), siis näksisin omajagu mandleid, maapähkleid ja india pähkleid. Võib-olla umbes 30 grammi. Hoidsid kõhu veel kaua täis.

Pärast trenni: kell 16

 • 2 tk kohupiimavormi (Heidi retsepti järgi, mina panin manna asemel kaerajahu ja lisasin proteiinipulbrit ka)
 • 1 suur banaan

Juba päeval streikis mu peegelkaamera ja andis nüüd lõplikult otsad. 😥 Peegel on vales asendis, katikuga on ka mingi jama ja pilte teha ei saa. Pean vist Photopointi remonti viima, aga mul pole aimugi, kui palju parandus maksma läheb. Uut ei jaksa ma aga kohe kindlasti osta. Seega edaspidi tulevad pildid minu iPhone’iga. Kui õues teeb ta ilusaid pilte, siis toas on kvaliteet alla igasuguse arvestuse. 😦

Õhtusöök: kell 19

 • 2 keedumuna soolaga
 • u 40 g Ebly’t
 • natuke õli
 • metsaseened
 • pool sibulat
 • kirsstomatid
 • ketšup
 • u 30 g tuunikala

Magustoiduks sõin arbuusi ka, aga kuna unustasin enne söömist pilti teha, siis pärast ei hakanud enam koori ja seemneid ka pildistama. 😀

Vot selline päev. On vist aru saada, et keedumunad on praegu mul üks lemmiktoit, iga päev söön vähemalt 2 tükki ära. Nii head on, lisaks ka suhteliselt odav valguallikas ja hea kiire külmkapist võtta, kui olen enne terve hunniku korraga ära keetnud. 

Mida Sina täna sõid? 🙂

2 kommentaari “#100blogipäeva 94/100 – Food Friday 19.09.14

 1. Sul on alati nii mõnus menüü, njämm 🙂 :D. Oh mida ma ei annaks praegu peotäie mustsõstarde eest (need on juba lapsepõlvest minu lemmikud :P).

  Minu tänane menüü on väga väga väga kehvakene olnud. Hommikul (kl 8) sõin suure kausitäie kaerahelbepudru külmutatud mustikate ja metsmaasikatega. Umbes kell 12 jõin ühe smuuti ja pärast seda läks kõik allamäge. Mul oli palju tegemist ja ringisiblimist, nii et ei jõudnudki süüa. Üks tore majaomanik oli enda maja ette pannud kastitäie õunu sildiga “Võta õuna” , nii et täitsin oma koti ja kõhu nendega. Nüüd õhtul sõin kreeka jogurtit. Seega, nagu ma ütlesin, minu tänane menüü oli väga kehv.

  Paar küsimust ka lõpetuseks. Kustkohast Sina arbuusi said??? Mina pole poes enam ühtegi söödavat arbuusi leidnud, kõik on juba täitsa vanad. Ja teine (ja kolmas :D), mis maitse sellel elby`l on? Kas sa ostsid seda Saksamaalt või saab ka kusagilt kodumaalt??? 🙂

  Meeldib

  1. Pole hullu, eks homme saad juba paremini planeerida. 🙂 Arbuusi said vanemad kuskilt Maximast vist, täitsa hea oli. Ebly on põhimõtteliselt nisukruup. Maitse pastasarnane, aga natuke isegi nagu parem. Ostsin Saksamaalt, Eestis pole ja mul ainult üks pisike kotike seda veel. 😦

   Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.