#100blogipäeva 93/100 – koju puhkama

1. septembril tulin Tartusse ära ja täna, 18. septembri õhtul saan lõpuks paariks päevaks koju puhkama. Ma olen nii väsinud, sest viimased peaaegu 3 nädalat olen olnud täielik orav rattas. Paari kooliasjaga pean homme ikkagi tegelema ja õppima-õppima-õppima, aga nädalavahetuse võtan täiesti vabalt ja rivitult. Olen koos perega, puhkan, magan nii kaua, kui tahan, teen natuke trenni, naudin kodu ja sügist.

allikas

Oeh, oleks ma juba seal! 🙂

Advertisements

2 thoughts on “#100blogipäeva 93/100 – koju puhkama

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s