#100blogipäeva 93/100 – koju puhkama

1. septembril tulin Tartusse ära ja täna, 18. septembri õhtul saan lõpuks paariks päevaks koju puhkama. Ma olen nii väsinud, sest viimased peaaegu 3 nädalat olen olnud täielik orav rattas. Paari kooliasjaga pean homme ikkagi tegelema ja õppima-õppima-õppima, aga nädalavahetuse võtan täiesti vabalt ja rivitult. Olen koos perega, puhkan, magan nii kaua, kui tahan, teen natuke trenni, naudin kodu ja sügist.

allikas

Oeh, oleks ma juba seal! 🙂

2 kommentaari “#100blogipäeva 93/100 – koju puhkama

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.