#100blogipäeva 17/100 – Food Friday 4.07.2014 & tasuta tossud!

Food Friday postitustes jagan ma oma reedest menüüd. Tervislik või mitte: kirja saab pandud kõik.

Tänane päev sai kohe eriti kehva alguse, kui suutsin oma telefoni kõnniteele maha pillata ning nüüd on esiklaasis umbes miljon mõra. 😦 Lisaks sellele olid tänased söögiajad väga kaootilised, kuna mul oli päris kiire päev.

 

Hommikusöök: kell 11

 •  pool tassi kaerahelbeid
 • pool tassi kaerakliisid
 • tass piima
 • tass vett
 • sool
 • 2 tl pruuni suhkrut
 • maasikad
 • väike banaan 
 • suur õun

 

Lõuna: kell 16.30

 • tatrapuder
 • hakklihakaste
 • 2 praemuna
 • porgand
 • suur õun

  

Pärast trenni: kell 23

Enne pikale jooksule suundumist olin juba omajagu näljane, kuid ei tahtnud midagi süüa, et vältida kõhuprobleeme. Pärast jooksu aga hakkas mul kõhus niimoodi keerama, et sellest einest, mis pildil on, mahtus mulle kõhtu vaid 1/5.  

Sellest suurest kausitäiest sõin vaid 1/5.
 • kohupiim
 • keefir
 • kaerahelbed ja -kliid
 • pruun suhkur
 • kakao
 • banaan

 

Kokkuvõttes sõin täna enda kohta päris vähe. Vahel juhtub nii, kui päeva jooksul on palju tegemisi. Üks tänane tegemine oli Jõhvi Rademaris tasuta jooksutossudel järelkäimine. Hiljuti toimus Rademari Facebooki lehel konkurss #näitakusjooksed, kus pidi üles laadima pildi oma jooksurajast. Lisasin ka oma pildi ja unustasin selle konkursi. Nüüd paar päeva tagasi lugesin väga juhuslikult kellegi blogist, et ta sai selle konkursiga endale tasuta Puma tossud. Läksin minagi siis asja uurima ja üllatus-üllatus, kõik osalejad said tasuta tossud ja neid sai välja võtta ainult 22. juunini. 😦 Olin kurb, aga mõtlesin neile siiski kirjutada, et äkki saan siiski veel tossud. Kaotada pole midagi, võita aga palju. Rademar tuli mulle ilusti vastu ja täna saingi oma Puma Faasid kätte (originaalhind 109€). Käisin nendega ka juba jooksmas, oli mõnus. Nüüd saan siis vaheldumisi joosta Pumade ja Asicsitega. 🙂

Aitäh, Rademar! Pole kunagi pidanud Teie teeninduses pettuma. 🙂

2 kommentaari “#100blogipäeva 17/100 – Food Friday 4.07.2014 & tasuta tossud!

 1. Ja mina sellele konkursile üldse pilti ei saatnud (rumal minust onju), sest olin kindel, et sinna saadetakse niikuinii mitusada pilti ja lootust midagi võita ei ole 😀

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.