Chocolate protein balls

Today I’m going to share with you my chocolate protein balls recipe. I also have a peanut butter one coming up in the future. This recipe makes 12 little balls.

 

What do you need?

 • 10 grams of coconut oil

 • 20 grams of dark cocoa powder

 • 25 grams of protein powder

 • 10 grams of butter

 • sweetener to your taste

 • 5 grams of coconut flakes

 

How to make them?

Make sure you coconut oil and butter aren’t rock hard but soft at room temperature. If too hard, warm in the microwave for a couple of seconds. Then add sweetener, cocoa powder and protein powder. Mix very well. At first the mixture might seem too dry and impossible to work with but after mixing for some time it forms a nicely rollable dough. Roll into balls, the size is totally up to you. Then roll balls in coconut flakes and put into the fridge. When they are hard and set, they are done.
If you want, you can leave out some protein powder and add some almond or coconut flour. I find it gives a better, smoother texture to protein balls.

Enjoy!

 

What about nutrition?

The whole recipe is 359 kcal, 21 g of protein, 8 grams of carbs (7 grams is fiber!), 25 g of fat.

1 ball is 30 kcal, 1,75 g of protein, 0,67 g of carbs (mostly fiber!), 2,1 g of fat.

5 kommentaari “Chocolate protein balls

 1. heiiproovisin täna sinu retsepti järgi pannkooke. Ma ei ole üldse pannkoogi inimene, aga need olid paremad, kui tavalised! :)kindlasti teen neid ka pühapäeva hommikul :)Kuna ilma magusata elada ei ole kohe üldse mõtet, siis tahaksin neid palle ka proovida teha, aga mul tekkis küsimark selle sweetner`i juures. Mida sa selleks kasutad?

  Meeldib

 2. Hei! Tore, et pannkoogid meeldisid. Mina kasutan sweetnerina ehk magustajana hetkel vedelat Huxoli suhkruasendajat, saab igast toidupoest diabeetikute letist. Aga kindlasti ei ole see parim. Aeg-ajalt kasutan ka Stevia pulbrit, kuid selles on 1 g toote kohta siiski gramm süsivesikuid, kuid maitse on Huxolist parem. Ideaalis võiks kasutada vedelat Steviat, aga mul pole võimalik seda hetkel osta. Kui ülivähesed süsivesikud pole nii olulised, siis võib kasutada ka agaavisiirupit või mett. Oleks meil vaid Hersey suhkruvabad siirupid müügil. USAs saab selliseid häid asju.

  Meeldib

 3. Vedelat Steviat olen muidu näinud ökopoodides müügil, näiteks Tartu Biomarketis. Tallinnas on kindlasti kuskil ka. Mujalt Eestist pole leida õnnestunud. Kindlasti saaks seda ka kuskilt internetist tellida. Hind on muidugi minu kui vaese tudengi jaoks krõbe.

  Meeldib

 4. Ma ise ei oleks osanud sellisest letist otsidagi seda toodet 🙂 minu jaosk on too valgupulber ka juba suhteliselt magus (pannkoogid olid küll väga magusad) ja äkki ei ole nendesse pallikestesse seda magustajat vaja … ma katsetan 🙂

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.