Workout Week 26.11–2.12.2018

… ja aasta viimane kuu on alanud.

26.11–2.12.2018

Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus. Kerelihaste päev. Natuke jooksmist (6:46 min/km, 138 bpm) ja siis terve posu harjutusi kõhule, külgedele ja seljale. Täpselt samamoodi nagu igal esmaspäeval. Ilmselt päeva parim osa.

Teisipäev: trennivaba. Olin terve päeva töökohustuste tõttu Tallinnas ja koju jõudsin tuttu mineku ajaks, seega ei mingit trenni. Kahjuks.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Jalapäev. Väike jooks (6:58 min/km, 138 bpm) ja peaaegu 3 ringi harjutusi jalgadele: väljaasted, igasugused tõsted, kummilindid. Need seina ääres istumised… Aiaiai.

Neljapäev: trennivaba. Olin Lätis koolitusel, seega taaskord ei mingit trenni.

Reede: BodyPump. Eile sain Berliinist kehvad uudised, seega mingit jooksuisu mul polnud. Tegin oma BodyPumpi ära – ärge valesti aru saage, hea trenn oli! – ja jalutasin nukralt koju.

Laupäev: pikk jooksumatk. Tegime oma JJV pundiga ühe pikema 5+5 minutit süsteemis jooksumatka. Isegi kodust TYSKi läksin ilusti 5 minuti kaupa joostes ja kõndides. Spordiklubist võtsime suuna mööda uuemaid teid Ihaste poole ja käisime ära ka Hipodroomi tänava uuel kergliiklusteel. Sealne lisandunud jupike kergliiklust teeb pika jooksu planeerimise Ihaste suunal veelgi kergemaks ja mugavamaks.

Ilm oli ikka päris krõbe – hommikul näitas kraadiklaas 10 külmakraadi ja tunnetavat temperatuuri -14 – ja tuulisemates kohtades võttis see jäine ilm näo ja jalad kohati ikka päris külmaks, aga üldiselt üllatavalt mõnus matk oli. See 2 ja pool tundi ning pea 19 km läks koos teistega ikka väga ruttu ja mingit allaandmise tunnet peale tulla ei jõudnud. 7:50 min/km, 140 bpm. Valmistume hoogsalt jõulujärgseks pekipõletamise aktsiooniks, kus tuleb 30+ km vastu pidada.

Pühapäev: trennivaba. Kavatsen terve päev veelgi sügavamale oma to-do listi sukelduda ja asjalik olla, sest teha on palju ja väsimus on levelil 9000.

Kokkuvõttes:

26.11–2.12.18

Selle asemel, et siin öelda, mida ma järgmisel nädalal teha kavatsen, saab kõik järgmise 3 nädala tegemised kuni jõuludeni kokku võtta hästi lihtsalt: üritan ellu jääda. Kuidas vaid tahaks päriselt puhata ja mitte midagi teha ega millegipärast muretseda… Ma olen lihtsalt nii väsinud. Läbipõlenud?

2 kommentaari “Workout Week 26.11–2.12.2018

    1. Näiteks sel laupäeval:
      alumine osa: soe pesu, jooksuretuusid peal, tavalised sokid ja tossud;
      ülemine osa: spordirinnahoidja, soe pesu, õhuke fliis, paks fliis (kui on sademeid, siis kiletuulekas paksu fliisi peal või asemel);
      aksessuaarid: kindad, õhem müts, buff kaelas ja kapuuts tuulisemates kohtades peal.
      Aga tahaks lisaks mingeid tuultpidavaid pükse, millega oleks mugav joosta.

      Meeldib

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.