Tänasest Postimees Kodustiili kaasautor

Mul on hea meel kõigile meie korteri ümberehitusest huvituvatele lugejatele teada anda, et alates tänasest on mul võimalik meie remonditegemisi kajastada Postimehe Kodustiili leheküljel. 😊

Kodustiil
Nii põneeeeev! ☺️ 1. artikkel

Esiteks alustan Kodustiilis artiklitega, mis tutvustavad veidi meie kodu saamise lugu (tänase, esimese artikli leiad SIIT) ja pangalaenu taotlemist. Enamus lugejaid on nendest teemadest siit blogist juba pikemalt lugenud, aga võite ka Kodustiili piiluda, sest copy-paste ma ühestki postitusest teinud ei ole. Kodustiilis tulevad need postitused veidi lühemad ja kokkuvõtvamad. Seejärel tulevad juba uued artiklid:

 • korteri planeeringust,
 • siseviimistlusest ja konstruktsioonidest,
 • tehnosüsteemidest,
 • sisustusest,
 • ehitusteatisele linnavalitsuse nõusoleku saamisest,
 • vana mööbli kordategemisest,
 • jooksvalt meie tegemistes remonditöödel

ja paljust muust uuest ja huvitavast. Üksikuid detaile olete kindlasti siit blogist juba lugenud ja piltidelt näinud, kuid tulemas on põhjalikumad, täiendatud artiklid ja tuliuued kirjatükid, millest varem siin juttu teinud ei ole. Kõik Kodustiili remondiartiklid ilmuvad nädalase viiteajaga ka siin blogis edasi. 😊

Seega käige ikka Postimehes meie tegemisi piilumas, ehk saan seal siis oma kirjutistega jätkata ka pärast prooviperioodi. 😉 Mina olen igal juhul väga põnevil: olen ka varem mõnel korral meediaväljaannetesse kirjutanud, kuid nüüd saan seda teha niivõrd-kuivõrd püsivalt ja ühe žanri all. Lihtsalt… oeh kui lahe! 😍 Vabakutseline kirjutaja Eesti ühes suurimas meediaväljaannete grupis.

Kui teil on küsimusi või ettepanekuid, millest kindlasti tulevikus koduteemadel lugeda tahaksite, siis andke kindlasti kommentaariumis märku. Mul endal on juba ligi 20 ideed olemas, aga mida rohkem, seda uhkem.

5 kommentaari “Tänasest Postimees Kodustiili kaasautor

 1. Tere.
  Ma pole eriti hoolas lugeja vist olnud… 😛 Kas oled rääkinud ka mööblist? Eriti köögimööblist. Ise olen praegu uue korteri otsinguil ja vaatan et paljudes kuulutustes mainitakse korteri plussina, et “see ja too kööbimööbel, selle ja tolle pinnaga”. Mulle kuidagi ei lähe see peale 🙂 Sest miks ma peaksin tahtma kanda kleiti, mis on teise naise lemmikvärvi…
  Ise mõtlen, et tahaks hoopiski midagi ajatut, mis paari aastaga moest ei läheks. Kas naturaalset puitu või värvitud lauast kappe või…. Hmmm…

  Meeldib

  1. Tere!
   Mööblist ma eriti pikalt rääkinud ei ole, aga mõne aja pärast on sisustuse artikkel Kodustiilis tulemas. 😉 Köögimööbli osas oli meil plaanis osta IKEA mööbel ja ise väljastpoolt IKEA pakutavat valida peale tööpind, kas siis osta saarepuidust tööpind ja ise Osmoga viimistleda või tellida mõnest kivimaterjalist pind. Samas olen korraks mõelnud ka ise mööbli tegemise peale, näiteks tegelevad sellega hetkel tublid koduehitajad blogis Minu Kodu (nende blogi leiad SIIT ja SIIT ja Instagrami SIIT). Ise tegemine nõuab muidugi tunduvalt rohkem aega ja kardan, et naturaalne puit koos kõigi vajalike lisadega on ka kallim lahendus. Muidugi ka vastupidavam.

   Meeldib

 2. Mul ikka nii hea meel, et sa sinna kirjutama hakkad! Loodetavasti tuleb siis koduteemalist juttu ikka rohkem – ma alati ootasin neid postitusi! Ja nii armas, et mu blogi ka siia linkisid. Ma just tõstsin blogi uude asukohta ka ja plaanin lähiajal palju veel mööbli ehitamisest kirjutada 🙂 http://www.kodublogi.ee (vana aadress suunab ümber ka).

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.