Food Friday 31.07.2015

Eilne menüü. Polegi mitte midagi eriti rohkem öelda. Tavaline päev oli. 🙂

Hommikusöök

Täiesti tavaline hommik, (liiga) suur kausitäis putru: kaerahelbed, kaerakliid, piim, vesi, sool. Kui puder valmis sai, segasin sisse supilusikatäie rosinakohupiima. Peale laotasin pool banaani, külmutatud kirsid ja vaarika-mustsõstra moosi. 

Vahepala

Kõht oli tühi ja lõunat polnud veel valmistanud. Nälja peletamiseks taldrikule maandusid üks väike õun, üks nektariin, pool banaani ja 3 lõiku melonit. 

Lõunasöök

Lõunaks valmistasin lõhepasta: täisteraspagetid, külmutatud rohelised oad, lõhe ja natuke toorjuustu. Peale raputasin riivitud Maasdami juustu. 

Õhtusöök

DSC_0021-5

Õhtuks tegin täidetud paprikaid: paprika, hakkliha, sibul, kodujuust, Mozzarella. Nii palju juustu, aga just täpselt nii mulle meeldib. Juurde sõin paar lõiku melonit.

Kokkuvõttes liiga vähe juurvilju, aga olen õnnelik, et ikka viitsisin täna korralikult süüa teha. Nüüd ei pea paar päeva enam kokkama, üksi elamise rõõmud. 🙂

8 kommentaari “Food Friday 31.07.2015

  1. Niiii maitsev menüü! Täpselt selline, mida ma ka ise sööksin, kui viitsiksin süüa teha 😀 Ja mulle meeldib ka oma pudrule just vaarika-mustsõstra moosi peale panna, see nii hea mu arust 😀 Ja muidugi banaan!

    Meeldib

    1. Appi, ma naeran kõht kõveras praegu. 😀 It’s funny ‘cause it’s true. 😀 Ega 90% juhtudest ma ka ei suuda seda, aga eile oli nii palju putru, et terve banaan poleks enam sisse mahtunud.

      Meeldib

  2. Mina tavaliselt mõtlen ka, et “oh, panen pool banaani pudrule”, kuid kui puder söödud, siis pistan teise poole ka nahka 😀

    Meeldib

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.