Eesti Blogiauhinnad 2015: hääletus

Paar nädalat tagasi vihjati mulle, et minu blogi on üles seatud Eesti Blogiauhinnale spordiblogi kategoorias. Kes veel kuulnud pole, siis elustiiliblogijad Mallukas ja Marimell on ette võtnud sellise aktsiooni, et kogusid lugejate abiga kokku iga kategooria nominendid ning nüüd panid need lõpuks hääletusele, et välja selgitada iga kategooria parim. Nagu ma aru sain, siis juunikuus korraldatakse mingi üritus, kus siis parimad välja kuulutatakse ja neile auhindu jagatakse. Minu arvates päris lahe ettevõtmine. Igal juhul aitäh kõigile, kes minu blogi hääletusse nomineerisid ja nö esimesest voorust edasi aitasid. 🙂 Tore teada, et teile ikka meeldib see, mida ma siin südamega teen.

Tõs! (Vabandage roppude sõnade eest.)
Tõsi!
(Vabandage roppude sõnade eest.)

Kutsun üles kõiki oma lemmiku poolt hääletama. Kategooriaid on palju ja kui sul igas oma lemmikut pole, siis õnneks on olemas variant “ei jälgi selle kategooria blogisid”. Ise pidin seda ikka mitu korda kasutama, sest näiteks moe- ja ilublogisid ning  ma tõesti ei jälgi. 😀 Samas spordiblogide kategooriast avastasin palju uusi blogisid ja tegijaid, kelle tegemistel kergelt silma peal hoida. 🙂  Kui muud sealt lehelt ei leia, siis uusi blogisid ikka. Mul endal oli spordiblogi kategoorias ikka kõvasti tegemist, et oma lemmik välja valida. 

Seega kõik hääletama, üldse ei pea minu poolt hääletama, valige ikka see, kelle blogi teil lemmik on. 🙂

Hääletada saab siin: https://surveer.com/s/MS6YDBNB

Auhindade jagamise kohta saab lugeda veel siit:

2 kommentaari “Eesti Blogiauhinnad 2015: hääletus

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.