Tänusõnad

MU KALLID LUGEJAD, TE OLETE SUUREPÄRASED! 🙂

Vahel siin kirjutades tekib mul tunne, et keegi peale minu ei loegi seda juttu. Eilne postitus sai aga nii palju sisukat ja toetavat tagasisidet, et mul tuli isegi pisar silma neid kommentaare, arvamusi ja lugusid lugedes. Kui ma millestki olulisest kirjutan, siis te vastate ja oi kui hästi veel vastate. Aitäh teile kõikide mõtete ja soovituste eest! Te tõesti olete megalahedad. 

allikas
allikas

Imekombel hakkasid eile mu probleemid end puntrast lahti harutama. Universum justkui vastas mu abipalvele või midagi… Tuli üks selline praktikapakkumine, mis pole küll mu erialaga väga seotud, aga paneb mu südame kiiremini põksuma ja silmad särama. Keegi tahab just mind oma kollektiivi ja pakub mulle ise lahedat kohta – kas see pole mitte tore? Veel sain e-maili, et eelmise semestri heade tulemuste eest saan ma sellel semestril tulemusstipendiumit. Lisaks kõigele kolin ma juba täna ühikast minema ning see eemaldab mu elust ikka väga palju stressi.

Nagu lugeja kris ütles: “Ma mingi hetk panin tähele, et ma täiesti intuitiivselt hekseldan probleemi tükkideks ja siis see laheneb. See rahustab maha.” Nii ongi. 

Ilusat kolmapäeva!

Categories Muu

3 kommentaari “Tänusõnad

  1. Mul on ka vahel tunne, et kui väga puntras oled, siis universum ulatab abikäe 🙂 Öeldakse ikka, et antakse niipalju kui suudad kanda. Ju siis minu- ja sinusugused ei suuda LIIGA palju 😀

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.