Naljakad otsisõnad, millega mu blogisse jõutakse

WordPress pakub blogide jaoks väga head statistikat Jetpack plugina kaudu. Näiteks saab sealt näha, milliste otsingusõnade kaudu sinu blogisse jõutakse. Üldiselt minu blogi kohta on need üpris normaalsed (“healthymargit”, “margit partei”, “margiti blogi”, “luuümbrisepõletik”, “lchf” jne), vahel blogiga seostuvad, aga imelikult liiga palju otsitud (“lchf mayonnaise”, “homemade mayonnaise”, “cheesecake”), aga vahel ma saan ikka korralikult naerda ja imestada, kui statistikat vaatan. XD Mul on ikka päris kahju, kui keegi otsib selliseid asju ja satub siis minu trenniblogisse:

 • “bad shoes” – hahhaahahaa, say whaaaat?
 • “keep calm my birthday ended”
 • “paljajalu lumes” – ???
 • “good photos stockholm”
 • “fish spa centre”
 • “cartoon women”
 • “men and women cartoon”
 • “directions to jasmine garden khao sok”
 • “bikini boat” – ???
 • “i love but i feel pain in my heart picture” – nii depressiivseid asju ma ju küll kirjutanud pole, või mis?
 • “fast fop” – ???
 • “don’t calm because my birthday today”
 • “koh mre”
 • “iam 22 now”
 • “where to buy full bathing suits in ao nang beach”
 • “www,poletik72”
 • “ma votsin”
 • “lihtsalt tartu”
 • “arvamus arvamusliidrite kihta”
 • “lõin jala ära, tekkis kole põletik” – see on küll minu lemmik XD

Tegelikult tean ma enamasti täpselt, mis otsisõnaga millisesse postitusse jõuti, aga ikkagi: kuidas Google neile minu postitused välja otsib, kui keegi guugeldab “paljajalu lumes”? Müsteerium.

9 kommentaari “Naljakad otsisõnad, millega mu blogisse jõutakse

 1. Kui mul kunagi blogi wordpressis oli, siis ma mäletan, et tegin ka taolise postituse ja no mõned otsinusõnad olid tõesti nii idiootsed, et naersin pisarateni 😀 Sinu omad olid ka mõned ikka väga naljakad 😀

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.