Food Friday 28.11.2014

Food Friday postitustes jagan ma oma reedest menüüd. Tervislik või mitte: kirja saab pandud kõik.

Eelmisel nädalal palusin blogilugejatel vastata küsitlusele ning avaldada arvamust, kui tihti peaks ilmuma reedene toidupäevik. Rahvas on rääkinud: Food Friday hakkab jätkuvalt ilmuma igal reedel. Ligikaudu 62% vastanutest eelistas just seda varianti. 2 korda kuus tahaksid Food Friday’d näha 15% lugejatest ning kord kuus 16%. Kuna iganädalast ilmumist eelistas siiski 2 korda rohkem inimesi kui populaarsuselt kaht järgmist varianti, siis praegu jääb nii. Kes ei taha, ei pea ju lugema. Ma ei solvu üldse. 🙂

Hommikusöök

Lõunasöök

Juba mitmendat nädalat söön vähemalt 2–3 korda nädalas sellist kana-riisi-peedisuppi, sest see on NII hea ja soe ja talvine. Lisaks hoiab ka aega kõvasti kokku, sest kui korraga teha valmis korralik potitäis suppi, saab seda väga kiirelt ainult soojendada ning lõuna söödud 15 minutiga (alates pliidi sisselülitamisest kuni nõudepesu lõpuni). 🙂 Kellel on mikrolaineahi, siis teie elu on veelgi lihtsam ja kiirem. 

 • 1 röstitud Rukkipala
 • õun
 • 1 spl hapukoort
 • u 200 g köögiviljasegu peediga
 • u 30 g riisi (kuivkaal)
 • u pool kanafileed (kergelt praetud oliiviõliga)
 • puljong + tomatipasta

Õhtusöök

Kiirelt enne trenni minekut sõin:

 • 300 g kreveti kodujuust
 • lillkapsas
 • porgand
 • mandariin

Pärast trenni

Pärast trenni süüa tervislikku magustoitu – kas elu läheb veel paremaks? Vist mitte. Muideks, täna oli minu 100. BodyPump! Ma tean, sest ma märgin pärast iga trenni oma raskused Exceli tabelisse üles – just täpselt nii numbrihaige inimene olengi. 😀

 • mandariin

Et saada kreemjas puding/magustoit, purustasin saumikseriga:

 • 300 g kohupiimapastat (maitsestamata)
 • 1 väike küps banaan
 • 1 spl kakaopulbrit
 • 1 spl valgupulbrit

Vot selline mõnus toidureede sai täna kokku. Homme pean istuma jälle terve päev ninapidi õpikutes, aga pühapäeval ootab mind ees aga üks eriti äge ettevõtmine, seega lugege kindlasti nädala treeningute kokkuvõtet pühapäeva õhtul. 😉

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.