#100blogipäeva 3/100 – Food Friday 20.06.2014

Food Friday postitustes jagan ma oma reedest menüüd. Tervislik või mitte: kirja saab pandud kõik.

Tänane päev sai kehva alguse. Sain vastuse oma apellatsioonile, mida ei rahuldatud. Jäi hinne B, mis iseenesest pole ju halb, aga kui olla selline maksimalist nagu mina, siis on kõik peale parima läbikukkumine. Tagasisidest jäi mulje, et tegu oli ikka ühe täiesti jubeda bakalaureusetööga. 😀 Tekkis ainult küsimus, et miks kogu aasta jooksul vahekaitsmistel hinnati mu tööd igal korral 9 punktiga 10-st, kui tegelikult leidus teoreetilises osas selliseid puudusi, mis alles nüüd välja toodi. Kusjuures apellatsioonikomisjoni üks liige oli sama, kes vahekomisjonideski. Vahekaitsmistel ta mu tööle midagi ette ei heitnud. Njah.

Apellatsiooni vastuses öeldi, et tegu on “silmapaistval tasemel empiirilise tööga” (aga ilmselgelt väärib see silmapaistev töö ainult hinnet B). Sain kinnitust teadmisele, et olen tegudeinimene, mitte keegi, kes oskab ümarat möla ajada. Seegi väärt teadmine! Nagu ka ise mõni aeg tagasi kirjutasin: sh*t will happen and you can’t fix it –> just let go and move on.

Nüüd aga menüü juurde.

 

Hommikusöök: kell 9.15 

 • pool tassi kaerahelbeid
 • pool tassi kaerakliisid
 • tass vett
 • tass piima
 • sool
 • 1 tl mett
 • 1 õun

 

Lõunasöök: kell 12.45

Lõunaks improviseerisin ühe mõnusa kalkuni ja köögiviljadega riisiroa. Näeb välja kehv, aga maitses väga hea! 🙂

 • riis
 • baklažaan
 • köögiviljasegu: mais, herned, brokkoli, porgand, seller
 • kalkunihakkliha
 • õli
 • soja- ja Worchesteri kaste
 • ketšup
 • maitseained
 • 1 marineeritud kurk
 • 1 SUUR õun

 

Vahepeal käisin aias ja sõin otse peenralt mõned maasikad. Vot see on elu. 🙂 

 

 

Õhtusöök: kell 17.15

 • 1 Rukkipala
 • ketšup
 • 2 viilu juustu
 • mõned tükid ahjukana
 • 2 marineeritud kurki
 • pakk kohupiima
 • keefir
 • 1 tl mett
 • 1 banaan
 • 1 õun (ei jõudnud pildile)

 

Vot selline oli minu tänane menüü. Kell on küll veel vähe, aga kuna kõht on korralikult täis, siis pole plaanis täna enam rohkem süüa. Täitsa korralik ja tervislik päev, sellel nädalal ongi saanud liiga palju suhkrut ja nisujahu süüa (loe: kuskilt ilmuvad koju pidevalt küpsised, saiakesed ja koogid). 😀 Ega järgmine nädal ka parem pole, kui jaanipäev ja lõpetamine ees on. Oh well, you only live once…

 

Mida sina täna sõid? 🙂

2 kommentaari “#100blogipäeva 3/100 – Food Friday 20.06.2014

 1. Hommikusöök:

  Kohv, leib juustuga, kaerakliipuder maapähklivõi, banaani, kiivi ja maasudega. Vahepeal valgujoogid jne. Siis tuli juba lõuna: munaroog (aedviljad ja muud värgid 😀 ) + peekon, rosolje. Vahepeal 1 banaan, 2 riisigaletti pähklivõi ja banaaniga. Siis suutsin kodujuustu tomati ja kurgiga süüa ja õhtul sõin munahüüvet. Ehk siis praadisin pannil oad, sibula, lõhe, kallasin üle purustatud tomatiga. Lõin peale 3 muna ilusti hüübima (ei seganud), puistasin tilliga üle ja raputasin juustu peale. Muna hüübis kenasti ära ja siis juba sõin. Nii yumm..

  Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.