2 kommentaari “Interview by Viigi Kipper

  1. Hei!Intervjuus ütlesid, et käid toitumise ja trenniga seotud foorumites, kas tahaksid äkki avaldada, millistes? Ja milliseid veebilehti (toitumise ja trenniga seotuid siis :P) üldse külastad? Võiksid äkki mingi ülevaatliku postituse teha sel teemal, kui aega on. Vabandan, kui see juba olemas ja ma pole veel leidnud 🙂

    Meeldib

    1. Otseselt ma neid peast ei mäleta ega mingit üht foorumit regulaarselt ei külasta, pigem guugledan mingit huvipakkuvat küsimust low-carb toitumise kohta ja siis sealt aeg-ajalt jõuan ka foorumitesse (nt lowcarbfriends.com, livinlowcarbdiscussion.com jms). Minu peaaegu igapäevaselt külastatavaid veebilehti ja blogisid leiad mu blogi “Links” lehelt (vt ülariba blogi pealkirja all).

      Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.