Riided müügiks

This post is in Estonian only because I’m selling my clothes and obviously only selling them in Estonia to Estonian buyers.

Tere, kallid blogilugejad!

Kuna olen nüüd mitu riidesuurust väiksem kui pool aastat tagasi, otsustasin mõned omad ilusamad vähekasutatud riideesemed müüki panna. Enamikku neist olen kandud korra või paar. Osta saab läbi Buduaari keskkonna.

Näiteks on müügis praktiliselt uus Cubuse tagi, kantud vaid paar nädalat; mõned pluusid ja topid ning kliedid suuruses L (või 42/44). Ka kord kantud Lee Cooperi teksad (NB! pikkus vaid 30!). Vaata kõiki asju Buduaari turult minu kontolt. Hinnad on soodsad, paljud asjad maksavad vaid 5€.

Siin ka mõned pildid:

Loodan ilusatest asjadest lahti saada. Kappide koristamise käigus leidsin lisaks veel paar kotitäit asju, mis läheb kirikusse annetusteks. Megahea tunne on näha, kuivõrd palju väiksemaks olen jäänud, võrreldes oma vanade suurustega! 🙂

Categories Muu

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Twitter picture

Sa kommenteerid kasutades oma Twitter kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.