Minu toidukorv

Kui ma eile üle mitme nädala jälle Tartusse tulin, vaatas külmkapist mulle vastu vaid pool küüslauku ja poolik ketšupipudel. Sügavkülmas oli paar pakki külmutatud juurvilju ja natuke marju. Kuivainekapis olid veel alles mõned maitseained, poolikud pakid tatart, hirssi, riisijahu, natuke kaerakliisid ja muud riismed, aga sellega mu toiduvarud piirdusid. Tuli ruttu poodi lipata. Kogu ülejäänud vajaliku kraami tassisin kahe kotiga poest koju ning siis tekkis mul hea mõte, et miks mitte kirja panna, mida minu tervislik toidukott sisaldab. Nii mõnedki blogijad on taolisi postitusi teinud ja inimestele tunduvad need meeldivat. 🙂

IMG_3740

Puu- ja juurviljad:

 • 2 kartulit
 • kirsstomatid
 • 1 paprika
 • külmutatud Ukraina borši juurviljasegu
 • hiina kapsas
 • 500 g porgandeid
 • 2 sibulat
 • 2 apelsini
 • 4 õuna
 • 5 banaani

Lihakraam:

 • 300 g veisehakkliha
 • 500 g kanafileed
 • 1 pk kanasinki
 • 1 lõhekonserv (ei ole just tervislikkuse etalon, aga noh, mulle sobib 🙂 )

Piimatooted:

 • 1 liiter piima
 • 300 g maitsestamata kohupiimakreemi
 • Philadelphia toorjuust
 • 1 pakk rosinatega kohupiima
 • 200 g kodujuustu
 • 0,5 l keefiri

Kuivained:

 • 500 g riisi
 • 500 g täisteraspagette
 • 400 g kamajahu
 • 500 g kaerahelbeid

Muu:

 • 500 g tomatipastat
 • 330 g Rukkipala leiba
 • 1 pakk mitmeviljagalette
 • Felixi salatikaste (jällegi mitte tervislikkuse etalon…)
 • karp mune

Ühtset vastust, kui kauaks mulle seda toitu jätkub, ma tõesti anda ei oska. Kuivained kestavad ju tunduvalt kauem kui näiteks värsked juur- ja puuviljad. Enamasti teen ma suurema toidušopingu korra nädalas. Täna näidatud toidukott oli aga eriti suur, üldiselt mul korraga nii palju poes raha ei kulu. Nende kahe kotitäie eest maksin kokku 26,8€.

6 kommentaari “Minu toidukorv

 1. Nii palju kraami 26 euro eest, vau. Mis poes sa käid ? Ma teen poole nädala peale 25 eurot (küll kahe peale), aga endale tundub, et saan selle eest palju vähem, kuigi ostame sarnaseid asju 😀

  Meeldib

  1. Seekord käisin Comarketis ja paar asja (piima, kartulid ja boršidegu) ostsin Konsumist, sest teises poes olid need puudu. Tegelikult Maximast saan enamasti üldse kõige odavama toidukorvi, aga alati ei viitsi ma sealt oma kottidega koju marssida. 😀

   Meeldib

  1. Nii tõesti on. Kui vanematekodus neljale kokkan, siis on asi ikka hull, sest see ports, mida ma sööks 4 päeva, läheb üheks söögikorraks. 😀

   Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.