Food Friday 7.11.2014

Food Friday postitustes jagan ma oma reedest menüüd. Tervislik või mitte: kirja saab pandud kõik.

Täna oli jälle üks väga igapäevane reede ja kahjuks mingit erilist või ägedat menüüd ette näidata pole. Terve päev istusin kodus ja õppisin, õhtul käisin trennis ja nüüd lähen varsti magama, et homme sama ringi jätkata. Selline mu elu ongi, kui jälle on üks suur eksam ees ootamas…

Hommikusöök

Lõunasöök

 • u 30 g täisterapastat (kuivkaal)
 • 80 g konservlõhet
 • 1 muna
 • 1 spl hapukoort
 • lillkapsas
 • porgand
 • 300 g krevetinuudlitega kodujuustu

Vahepala

Tund enne trenni sõin ära ühe väikse õuna ja pisike lillkapsaõisiku.

Õhtusöök pärast trenni

 • 2 tatragaletti
 • kanasink
 • hapukurk
 • porgand
 • lillkapsas
 • u 150 g kohupiimapastat
 • natuke piima
 • 1 spl valgupulbrit
 • tume kakaopulber
 • 1 väike banaan

Menüüga võib rahule jääda, kuigi ausalt öeldes praegu ma natuke “petan” oma intuitiivset toitumist, kuna sellisel juhul intuitsioon ütleks mulle, et sööksin igaks toidukorraks ainult kodumaiseid õunu, porgandit, kreveti-kodujuustu, tatragalette või kaerahelbeputru, kuna millegipärast maitsevad need asjad mulle praegu kõige rohkem. Isegi lihaisu mul pole, kuigi olen suur lihaarmastaja…. Mis toimub? Mingisugust süsivesiku- ja valgupuudust ei tohiks mul tegelikult olla, aga ei tea, miks just neist asjadest puudust tunnen… Mingisugune vitamiiniprobleem? Ei kujuta ette ka. Tõenäoliselt lihtsalt mulle maitsevad need lihtsad toidud. 😀

Eks vaatame, kas olukord on nädala pärast normaliseerunud.

10 kommentaari “Food Friday 7.11.2014

 1. Suht veider on seda lugeda ja vaadata täiega ahhaa-pilguga, et mul on PEAAEGU sama õhtusöök (magusakauss TÄPSELT sama!!!!!), aga tatragaleti asemel riisikas ja kurgi asemel tomat. 😀

  Meeldib

  1. Päris hea kokkusattumus! Ma ise ka vaatasin, et väga selline Elari-stiilis söök mul. Eks su Insta mõjutab mu alateadvust või midagi… 😀

   Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.