Workout Week 27.06–3.07.2016

27.06–3.07.2016

Esmaspäev: kerge rattasõit. Kuna laupäevane saunatingimustes triatlon pani kehale ikkagi korraliku põntsu, siis tegin esmaspäeval ainult ühe kerge rattasõidu. Ei midagi hullu, ainult kerge veeremine. Linnas sõit (valgusfoorid ja muu ‘tore’) muidugi viib alati kiiruse alla ja pulsi üles (21,5 km/h ja 145 bpm).

Teisipäev: puhkus. Ma olin lihtsalt väsinud. Käisin Skatetownis rulluisutamist õppimas (varsti tuleb postitus!) ja plaanisin ka ujuma minna, aga tundsin, kuidas keha vajab puhkust. Andsin siis seda ja tegin hoopis korraliku tunniajase lõunauinaku. Ohjah.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Oh seda õudust, lõigupäev! 😀 Tegime kerge soojenduse ära, korraliku hulga jooksuharjutusi peale ja siis tulid need kardetud lõigud. Plaanis tunde järgi kella vaatamata 2 x 1000 m. Ausalt: lihtsalt raske oli. Lõikude vahel oli küll kõndimine, et puhata, aga ikkagi oli kuidagi raske. Ilmselt 5:00 min/km tempo oli natuke liiga kiire. Vot sulle siis tunde järgi: ikka tuli liiga hull trenn välja. Aga iga trenn ei peagi meeldiv olema, vahel on raske ja see on OK.

Neljapäev: puhkus.

Reede: rattasõit. Mõtlesin minna Tartu Mill triatloni rattarada sõitma, aga päevasel ajal liiklusega võitlemine ei pakkunud väga pinget. Tegin siis ühe tüüpilise Ihaste-Kabina-Räpina mnt ringi. Üritasin vahepeal tempokamalt sõita ja natuke rohkem pingutada. Tunne oli hea. 23,2 km/h ja 143 bpm.

Laupäev: ujumine. Härra Jooksja jooksis Ümber Pühajärve jooksu, mina käisin hiljem Pühajärves ujumas. Väga mõnus veetunnetus oli ja ujumine sujus hästi. Super!

Pühapäev: pikk rattasõit. Olen hetkel vanemate juures Ida-Virumaal ja käisin härraga pikal rattasõidul, sest Tartu Mill ei ole ju kaugel (ainult 5 päeva veel!). Ilm oli sõidu alguses tuuline, aga muidu hea. Seda ei kestnud kauaks, sest olime umbes 15 km sõita saanud, kui algas tõsine torm koos äikese, tugeva tuulega (õnneks puhus selja tagant) ja täieliku paduvihmaga. Huh. Olime 100% täiesti läbi vettinud. Väga ekstreemne oli! Õnneks oli vihm soe, aga hiljem hakkas märgade riietega kergelt jahe siiski. Planeerisin natuke pärast rattasõitu joosta ka, aga märgade riietega ei hakanud. Läksin hoopis kiirelt kuuma vee alla sooja. 24,6 km/h ja 146 bpm.


Kokkuvõttes: 6 h 40 min

27.06–3.07.16

Järgmisel nädalal ongi juba Tartu Mill tulemas. Ulme, kui ruttu see aeg ikka läheb. Trennikoormuse viin alla, ilmselt kord käin kergelt ujumas, Jooks Jõud Venitus jääb ikka plaani, lisaks kerge rattasõit (või paar) ja parajalt puhkust. Lubasin sõbrannaga rulluisutama ka minna, loodame, et jään ikka terveks.

3 kommentaari “Workout Week 27.06–3.07.2016

  1. Kas sa ujumisel kasutad pulsikella, mis mõõdab distantsi ja pulssi? Praegune, tabelis toodud pulss, tundub ujumise jaoks väga kõrge.

    Meeldib

  2. Tubli -tubli !!!
    Ainult üks soovitus-JJV nädala keskel jäta ära, või kui kohe kuidagi ei saa siis tee vaid kerge venitus ja lühikesed lõigud – jõuharjutustest sa laupäevaks EI TAASTU mingi nipiga !
    Sinu iseärasusi arvestades oleks tegelikult mõistlik võistluseelsed lõigud teha rattal ja teisipäeval – 5-6 lõiku pikkusega 0.5-2 minutit, aga ~nii nagu torust tuleb-ehk sinu puhul vähemalt 30-35 kmh.

    Meeldib

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.