Workout Week 2.–8.05.2016

2.–8.05.2016Esmaspäev: Jooks Jõud Venitus + BodyPump. JJV-s tegime täiesti tavapärast kava: kerge jooks õues ning kerelihas peale. Üle 4 nädala (!!!) jõudsin ka BodyPumpi. Kes teab, millal jälle minna saab. Ütleme nii, et paras katsumus oli. Tegime vahelduseks kava 90. Kükiloos hakkasid jalad hullult all värisema ja see värin ei kadunudki ära. Seljalugu oli suht võimatu teha, kui jalad ei kanna. Väljaasted olid veel hullemad. Huh. Lihasvalu oli järgmistel päevadel hullem kui pärast maratoni. Olin täielik puujalg.

Teisipäev: lihashooldus. Ei saanud reie esi- ja sisekülge praktiliselt üldse rullida, lihtsalt nii valus oli. Tegin siis tennisepalli ja kätega rohkem tööd. Valus.

Kolmapäev: Jooks Jõud Venitus. Lõigupäev. Alustuseks kerge soojendusjooks ja seejärel suundusime TÜ staadionile. Võimlemise ja jooksuharjutuste järel hakkasime lõigutama. Soojaks saades polnud tundel jalgades enam liiga palju vigagi. 2 x (800 + 400 m), vahele 400 m sörki. Jooksin 4. tsoonis ehk allpool anaeroobset läve. Mõnus oli isegi. Tempo jäi Garmini GPSi järgi lausa 4:40–5:00 vahele, käsitsi arvestades 400 m ringiga 5:15 kanti.

Neljapäev: puhkus. Käisime hoopis rabas jalutamas.

Reede: Heateo jooks. Käisime TYSKi rahvaga Tartu Jooksumaratoni ühel kõrvalüritusel ehk Heateo jooksul. 4,5 km läbisime väga kõikuvad tempos, alguses olime rahva taga suhteliselt kinni, lõpus keris Kristel tempo päris üles. Viimane trenn enne pühapäevast 23 km võistlust.

Laupäev: puhkus. Lõpuks hakkas esmaspäeval saadud lihasvalu ära kaduma. Jess!

Pühapäev: SEB Tartu Jooksumaraton. Pikemalt järgmisel nädalal, aga kokkuvõttes ületasin iseenda ootusi ja olen väga rahul. Palav oli ja tubli olin. 🙂


Kokkuvõttes:

2.-8.05.16

Mina jään selle nädalaga küll väga rahule. Võin endale õlale patsutada ja end kiita. Kõik läks korda. 🙂 Järgmisel nädalal ootab ees juba Tartu Kevadjooks, kus hea õnne korral võiks äkki isegi 10 km rekordit püüda?


Minu blogi saab Eesti parimaks spordiblogiks valida SIIN.

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.