Food Friday 5.02.2016

Saaaaay whaaaat? Food Friday (ehk siis minu neljapäevane menüü, mis ilmub reedel) on pärast peaaegu 5-kuulist pausi tagasi! 🙂

Hommikusöök (kell 9)

FF5022016-1

Pärast kella seitsmest joogat olin ma juba peaaegu nälga suremas. 😀 Tulin koju ja taldrikule maandus puder (kaerahelbed, kaerakliid, piim, vesi, natuke soola, natuke suhkrut, tume kakaopulber) kookoshelveste ja metsmaasikatega, juurde ‘soolaseks’ ampsuks porgand ja nuikapsas.

Lõunasöök (kell 13)

FF5022016-2

Lõunaks keetsin suppi (külmutatud boršisegu, sibul, hakkliha, riis, puljongikuubik), sõin seda hapukoore ja Rukkipala leivaga. Juurde sõin apelsini kookoshelvestega ja kuna see ei näinud üldse ilus välja, siis kaamera ette poseerima see ei jõudnud. 😀

Õhtusöök (kell 17)

FF5022016-3

Õhtuks tegin ahjus Talleggi Lõunamaist broilerifileed, juurde sõin Rukkipala (kas mu lemmikleib on veel kellelegi arusaamatuks jäänud?) ja kirsstomateid. Magustoiduna pool karpi murakatega kodujuustu ja banaan ning mõned maasikad. Njomm!

Õhtune snäkk (kell 20)

FF5022016-4

Õhtul läks kõht veelkord tühjaks. Sõin ühe proteiinikohupiimakreemi (kes mõtles tootele 24-tähemärgilise nime?!). Sellest tootesarjast on minu lemmik ananassikreem. Kakao ja banaani oma jätsid natuke külmaks. Juurde närisin veel viilu nuikapsast, sest noh, see on nii hea (aga miks ta kilohind 3,99€ peab olema…) ja vajasin lõpetuseks soolast ampsu.

Kuna keegi nagunii küsib kaloraaži kohta, siis aus vastus on, et täpselt ma ei tea. Ise pakuks, et sinna 1800–2000 kcal vahele peaks ta jääma. Vist. Keegi targem äkki oskab kommenteerida, kuigi koguseid aiman ilmselt mina kõige paremini. Päeva jooksul jõin veel ära 2+ liitrit vett.

Esialgu tundub, et olen köögiviljade söömisega jälle sinapeale saanud ning portion control hakkab ka ilmet võtma. Kõik nägi väga punane välja, aga küllap siis keha tahab sellist värvi praegusel külmal ja hallil aastaajal. Pöidlad pihku, et edasi ka kõik kenasti sujuks. 🙂

10 kommentaari “Food Friday 5.02.2016

  1. Olen siiani proovinud vaid kakao proteiinikohupiimakreemi, see tundus pigem vastikupoolne minule, huvitav kas on mõtet ananassi oma proovida või ei üllata see millegi oluliselt paremaga?

    Meeldib

    1. Kakao oma maitses mulle nagu lihtsalt rasvatu kohupiimakreem, kuhu oli natuke tumedat kakaod juurde pandud. Banaani omaga sama. Ananassi oma oleks nagu magusam ja rohkem ananassimaitseline. Proovida tasub ikka. 🙂 Maitse üle ei vaielda (kakeldakse).

      Meeldib

  2. Kann vett on minu jaoks ka väga motiveeriv 😉
    Kahjuks hetkel on kann Tartus ja Tallinna vesi ei meki kõige paremini 😀

    Meeldib

  3. Ananassi kohupiim on magusam kui teised kaks aga suhkruasendaja maitse on liiga tugev. Seega eelistan ikka banaani või kakaod, mis on küll pisut maitsetud, kuid kergeks vahepalaks kõlbavad küll.

    Kust sa nii isuäratavaid metsmaasikaid said? Ise korjatud ja külmutatud?

    Meeldib

Lisa kommentaar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.